Suomen Padelliitto ja Babolat pallo- ja junioriyhteistyöhön!

Lauantai 11.11.2023


VUODEN 2024 ALUSTA UUSI VIRALLINEN PELIPALLO ON BABOLAT COURT PADEL

Suomen Padelliitto ja Babolat ovat solmineet yhteistyösopimuksen junioriyhteistyöstä ja virallisesta pelipallosta vuosille 2024-25. Junioreiden harrastajamäärien kasvattaminen ja saaminen mukaan lajin pariin on liiton keskeisiä strategisia tavoitteita, jonka toteuttamisessa uusi yhteistyö tulee olemaan merkittävästi asemassa.

Suomen Padelliiton alaisissa kilpailussa Finnish Padel Tourilla ja kansallisissa kilpailuissa, virallinen pelipallo tulee ensi vuoden alusta olemaan Babolat Court Padel. Tämä koskee kaikkia miesten ja naisten SM-, FPT-, A-, B-, ja C luokkia, joissa pelataan jatkossa kyseisellä pallomerkillä. Miesten ja naisten E- ja D-luokissa tämä on mahdollisuus, mutta ei velvollisuus.

Babolat on valmistanut padeltuotteita jo yli 20-vuoden ajan. Babolat Court Padel on erittäin suosittu ja kehuttu pallo koko padel-maailmassa ja tulee olemaan ensi vuoden alusta keskeinen osa suomalaista padelin kilpailutoimintaa.

Olemme ylpeitä Babolatilla yhteistyökumppanuudesta Suomen Padelliiton kanssa. Voimme yhdistää kokemuksen tuoman eritysosaamisen ja dynaamisen lajiliiton innon kehittää Suomen padelia kohti kansainvälistä huippua”, sanoo Babolatin maahantuojan Sportson International Oy:n  toimitusjohtaja Petri Kannisto.

”Olemme iloisia uudesta alkavasta yhteistyöstä Babolatin kanssa. Tämä yhteistyö tulee nousemaan suureen rooliin ensinnäkin tulevien vuosien junioritoiminnan kehittämisen eteen tehtävässä työssämme. Vastaavasti pallokumppanuuden osalta, pystymme tarjoamaan jatkossakin laadukkaan pelipallon kilpailuihimme, niin urheilijoita kuin harrastajiakin parhaiten kentillä palvelemaan.” kommentoi Suomen Padelliiton toiminnanjohtaja Visa Korhonen.

Nykyinen palloyhteistyö Wilsonin kanssa on ollut erittäin onnistunut, ja se jatkuu sopimuskauden mukaisesti vuoden loppuun asti. Tässä kohtaa Suomen Padellitto haluaa kiittää Wilsonia erinomaisesti pallokumppanuudesta vuoden 2023 osalta.


Pelipallojen tilaaminen ensi vuoden kilpailuihin

– Kilpailunjärjestäjien tulee lähettää tilaus pallomääristä kvartaaleittain sovittuna ajankohtana sähköpostitilauksena Sportson Oy:lle; otto@sportson.fi ja info@sportson.fi sekä kopiona office@padel.fi.  Minimi pallojen toimitusmäärä on aina yksi laatikko / 24 purkkia.

– Kiireellisissä tapauksissa on mahdollista toimittaa pieniä määriä nopeammallakin aikataululla.Alle viikon tilausaikataululla tilattujen pallolaatikoiden osalta Sportson Oy:lla on oikeus veloittaa rahtikustannus.