Toiminnanjohtajaksi Suomen Padelliittoon

Perjantai 3.11.2023


Suomen Padelliitto ry ottaa seuraavia askeleita lajin kasvupolulla ja uudistaa toimintaansa vastaamaan kasvun tarpeita.

Etsimme nyt tiimiin uutta toiminnanjohtajaa, joka vastaa kokonaisuuden lisäksi taloudesta, hallinnosta, varainhankinnasta ja kumppanuuksista. Toiminnanjohtaja toimii myös toimitusjohtajana perustettavassa osakeyhtiössä, jonka avulla parannetaan Finnish Padel Tourin ja kaupallisten kumppanuuksien hallintaa ja kannattavaa kehittämistä.

Padelliiton toiminnanjohtaja vastaa pienen mutta pippurisen tiimin kanssa kaikesta liiton toiminnasta. Apuna työssä on lisäksi aktiivinen hallitus ja sen toimikunnat, sekä valtakunnallinen padelyhteisö ja seurat. Välillä operatiivisia hommia hoidetaan kentän laidalla kädet savessa koko tiimin voimin, välillä taas neuvotellaan kumppanuuksista suurten yritysten ylimmän johdon kanssa. Onnistuminen työssä edellyttää aktiivista ja luovaa otetta kumppanuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä tiukkaa otetta taloushallinnon ja kannattavuuden johtamiseen. Padelliiton toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä Sporttitalossa. Osittainen etätyöskentely on mahdollista, ja työtehtävät tulevat sisältämään myös ajoittaista matkustamista.

Toiminnanjohtajalta toivomme:

Johtamistaitoa ja hallinnollista osaamista: Sinulla on taito johtaa niin padelliiton kuin perusteilla olevan osakeyhtiön hallintoa, taloutta ja sopimusasioita. Työskentelet systemaattisesti ja osaat pitää kiinni sovituista suunnitelmista ja pelisäännöistä. Sinulla on kokemusta projekteista, käsitys kassavirran hallinnan merkityksestä sekä kyky noudattaa hyvän hallinnon periaatteita.

Myyntihenkisyyttä ja kaupallista osaamista: Vastuullasi on Padelliiton varainhankinta ja kaupalliset toiminnot, mukaan lukien Finnish Padel Tour -kiertue. Olet markkinointi- ja myyntihenkinen, ja osaat luoda molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuuksia. Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja osaat hallita niiden taloudellista kannattavuutta kokonaisvaltaisesti.

Positiivista asennetta ja tiimityötaitoja: Olet positiivinen, innostunut, hyvä viestijä ja vahva tiimipelaaja. Padelseurat ovat toimintamme keskiössä, joten yhteistyökyky niiden ja muiden sidosryhmien kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Intohimoa padelin kehittämiseen: Uusi toimitusjohtajamme on urheiluhenkinen ja motivoitunut antamaan panoksensa padelin hyväksi. Kokemus urheilujärjestöistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Toivomme, että sinulla on jo jonkinlainen kosketus lajiin, mutta laajaa padelkokemusta emme edellytä.

Hae heti!
Jos tunnet kipinää liittyä Suomen Padelliiton joukkueeseen, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään pe 24.11.2023 sähköpostilla osoitteeseen juha.usva@padel.fi otsikolla: TJ. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi sekä suosittelijoidesi yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Padelliiton hallituksen varapuheenjohtaja Juha Usva, puh. 040 579 5207 seuraavina aikoina:
– ke 8.11. klo 15-18
– ma 13.11. klo 17-19
– to 18.11. klo 18-20

Padelin seura-, harrastaja-, lisenssipelaaja- ja harrastuspaikkojen määrät ovat viime vuosien aikana kasvaneet räjähdysmäisesti. Laji liikuttaa tällä hetkellä jo yli 100 000 6-75-vuotiasta harrastajaa ympäri maata. Suomen Padelliitto on vuonna 2004 toimintansa aloittanut valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, johon kuuluu marraskuussa 2023 96 jäsenseuraa. Suomen Padelliitto edistää, valvoo ja ohjaa maamme padelurheilua ja sen kehitystä sekä toimii jäsentensä järjestönä ja yhdyssiteenä. Padelliiton toiminnan perustana ovat Olympiakomitean määrittämät Reilun Pelin periaatteet, sekä omat arvomme: Yhdessä ilolla, raikkaalla sykkeellä ja vastuullisesti kasvaen.