Padel saa oman lehden – Padel.358

Torstai 19.10.2023


Padel saa oman lehden – Padel.358

Suomessakin räjähdysmäisesti kasvanut padel -harrastus, saa viimeinkin oman median. Harrastemedioihin erikoistunut Krook Media ryhtyy kustantamaan Padel.358 -lehteä, jonka ensimmäinen numero julkaistaan ensi tammikuun loppupuolella.   

”Kustannamme jo viittä harrastemediaa Suomessa ja tähän palettiin padel sopii erinomaisesti mukaan”, iloitsee Krook Median omistaja Jerker Krook

Padel.358 on kotimainen padel-harrastajien äänenkannattaja, jonka tehtävänä on tavoittaa kaikki lajin harrastajat ja lajista kiinnostuneet. Sisältö palvelee sekä harraste- että kilpapelaajia ja sisältö tuotetaan yhteistyössä lajin harrastajien sekä Suomen Padelliiton kanssa. 

”Upeaa, että voimme jakaa rakastamamme lajin sisältöä jatkossa myös siellä missä harrastajamme ovat, eli padel-kenttien yhteydessä.” iloitsee toiminnanjohtaja Visa Korhonen Suomen Padelliitosta.

Harrastelehtien määrä on Suomessa vähentynyt dramaattisesti viimeisen vuosikymmenen aikana. ”On täysin poikkeuksellista, että näinkin nuori laji saa vielä oman perinteisen media. Se on mahdollista, kun yhteisö on itse aktiivinen sisällöntuotannossa ja yhteistyötä tehdään ilman siiloja. Varmasti lajin lasiseinät ovat auttaneet näkemään laajemmalle. Myös mainostajat haluavat tavoittaa sosiaaliset ja sporttiset padel-harrastajat”, kertoo julkaisujohtaja Mikael Hästbacka

Padel.358 keskittyy edistämään lajia, tarjoten harrastajille virikkeitä laaja-alaisesti padelista ja siihen liittyvästä elämäntyylistä. Padel.358 avustajahaku on auennut nyt osoitteessa www.padel358.fi. Mikäli sinun sydän sykkii padelille ja mailan lisäksi kädessä pysyy myös kynä, niin ilmoittaudu rohkeasti mukaan lehden toimituksen avustajaksi. ”Tiedän, että meidän lajista löytyy halua ja kyvykkyyttä myös toimituspuolelle, sillä tämä on meidän kaikkien yhteinen juttu” tiivistää laji-ikoni Max Sjövall. 

Padel.358 on 3krt vuodessa jaettava ilmaisjakelulehti, jonka painos on 10.000kpl.

Media- ja yhteistyötiedustelut: mikael@padel358.fi ja jerker.krook@krookmedia.fi

Mediakortti ja toimitustiedustelu: www.padel358.fi