Suomen Padelliitto ylpeänä esittää – Junioreiden SM-kilpailut 2023

Torstai 14.9.2023


Tulevana viikonloppuna 16.-17.9. järjestetään Nokialla Padel 247:lla historialliset ensimmäiset Suomen Padelliiton junioreiden SM-kilpailut vuosimallia 2023. Junnuja on mukana kilpailemassa lähes sata ja pelureita saapuu Nokialle ympäri Suomen.

Kilpailtavat sarjat ovat seuraavat:

Tytöt U18

Pojat U18

Pojat U16

Pojat U14

Pojat U12

Kisakentillä nähdään nuoresta iästään huolimatta niin kisakonkareita, kuin ensikertalaisia. Nurmijärveltä SM-mitaleista lähtee taistelemaan kuusi peluria ja kisoja odotetaan jo kovasti. ”Junioreiden SM-kisoja odotetaan omassa ryhmässämme jo innolla. Ilmassa on toki myös jännitystä siitä, että ketä vastaan asettuu ja millaisia pelejä eteen turnauksessa tulee, mutta se kuuluu asiaan. Nurmijärven junnut lähetetään matkaan seuraavin ohjenuorin: huudetaan Vamosta, pitää olla hauskaa ja pitää yrittää parhaansa”, kertoo Rajamäen Kehityksen junioreiden valmentaja Joonas Kuitunen.

Tavoitimme myös kaksi kisakentiltä hyvin tuttua peluria, tytöt U18-sarjassa kilpaileva Sohvi Vehko (Padel Lahti ry), kommentoi seuraavaa: ”Hyvillä ja odottavaisilla ajatuksilla mennään kohti SM-kisoja. Lähdetään tuottamaan omalla ja hyvällä rauhallisella pelillä tulosta. Kovia ja tasaisia pelejä haetaan ja toivotaan, että tulee onnistuneet kisat ja mukava viikonloppu”.

Erik Paljakka (Padel House ry) lähtee tavoittelemaan voittoa kahdessa sarjassa, pojat U18 sekä pojat U16. ”Tosi hyvällä fiiliksellä lähden kisaamaan ja pelaamaan täysillä ensimmäisestä pallosta lähtien. Pelivire on ollut viime aikoina hyvä ja toivottavasti se jatkuu läpi kisojen. Hienoa nähdä, että on paljon junnuja mukana kisaamassa. Toivottavasti yleisö saapuisi myös paikalle kannustamaan kaikkia. Hienoa olla myös mukana pelaamassa ensimmäisissä junioreiden SM-kisoissa ja mahtavaa, että sellaiset järjestetään”, kertoo Erik.

Ottelut pelataan lauantaina ja sunnuntaina ja kisoja pääset seuraamaan joko paikan päällä, Padel 247:lla tai katsomalla tuloksia Padelutionista: https://www.padelution.com/events/junioreiden-sm-kilpailut-1266/info

Lauantaina kisahuuman keskellä päästään myös nauttimaan Suomen kärkipelaajien tekemisestä Saska Huttusen ja Pyry Hyrkkösen johdolla. Tervetuloa seuraamaan kuinka ammattilaiset treenaavat ja pelaavat.

Suomen Padelliitto toivottaa jokaisella kilpailijalle pitkiä palloja ja huikeita onnistumisia. Nyt vaan kaikki joukolla todistamaan tätä historiallista tapahtumaa paikan päälle. VAMOS!