Senioreiden ja sekanelinpelin ulkokenttien Suomen mestaruudet ratkotaan viikonloppuna Jyväskylässä

Perjantai 18.8.2023 I SM-kilpailut I Seniorit I Sekanelinpeli


40-60 -vuotiaiden senioreiden sekä avoimen sekanelinpelin ulkokenttien Suomen mestaruuksista taistellaan 18.-20.8.2023 eri puolilla Jyväskylää. Tänä vuonna kilpailun järjestäjänä toimii Padel JKL. Senioreiden sarjoista suurin on miesten 45-vuotiaiden kisaluokka 14 parin osallistujamäärällään, sekanelinpelin mestaruutta lähtee jahtamaan yhteensä 20 paria. Kaiken kaikkiaan kilpasarjoihin on ilmoittautunut mukaan yhteensä 184 pelaajaa.

Kaikissa kilpailuluokissa mukana tullaan näkemään useita kovan luokan pelaajia sekä viime vuosina seniori- ja yleisissä luokissa hienosti menestystä saavuttaneita urheilijoita. Myös historialliseen EM-hopeaan kesällä yltäneet Janne Holli ja Kalle Väinölä tullaan näkemään kentällä Jyväskylässä, tällä kertaa kuitenkin eri puolilla verkkoja. Molemmat lähtevät jahtaamaan pareineen menestystä nyt SM-kisojen M45- ja M50 -luokissa.


VIIKONLOPUN TAPAHTUMAINFO JA AIKATAULUT

► Turnauksen otteluitu järjestetään seuraavilla kentillä

  • Adder Kartano – Hämeenpohjantie 52, 40520 Jyväskylä
  • Adder Seppälä – Alasinkatu 5, 40320 Jyväskylä
  • Kankaan padel – Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä

► Mahdollisten sateiden sattuessa pelejä voidaan joutua siirtämään sisähalliin. Varakenttinä toimivat

  • Adder Keljo – Kylmälahdentie 9, 40500 Jyväskylä
  • Padel X – Ylistönmäentie 20, 40500 Jyväskylä

Kilpailuluokat: Naiset +40v, +45v, +50v, +55v / Miehet +40v, +45v, +50v, +55v, +60v / Mixty

► Avauspäivänä perjantaina 18.8. käyntiin starttaavat N45, N55, M40, M50, M60 sekä sekanelinpelin karsinnat. Loput luokat ja sekanelinpelin pääsarja käynnistyvät vastaavasti lauantaina 19.8. . Kaikkien sarjojen mitalistit selvillä viimeistään sunnuntaina 20.8.

► Kilpailunjohtajina toimivat Mikko Pajunen, Manu Mikkonen ja Esa Taivassalo.

► Realiaikainen tulospalvelu ja tarkemmat aikataulut Padelutionissa

PÄÄSYLIPUT

Tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy kaikkina päivinä.