Junioreiden historian ensimmäiset padelin SM-kilpailut Nokialla syyskuussa

Suomen Padelliitto on päättänyt myöntää kaikkien aikojen ensimmäiset junioreiden SM-kilpailut Nokialla toimintaansa pyörittävälle Padel247:lle. Junioreiden SM-kilpailut järjestetään 15.-17.9.2023. Kilpailut Padelliiton kanssa yhteistyössä järjestävä Padel247 on aktiivinen toimija ja palkittiin viime vuonna Padelliiton vuoden seurana. Junioritoiminta on seurassa aktiivista ja hallin sijainti loistava, ja nämä syyt olivat isossa roolissa valintaa tehdessä.

Toivomme lämpimästi että junioreiden SM-kilpailuihin saapuu junioreita ympäri Suomen. Kannustattehan seuranne omia junioreita matalalla kynnyksellä mukaan tähän historialliseen tapahtumaan, jotta saadaan hienot kilpailut ja junioritoimintaa isolla askeleella eteenpäin.

LUOKAT

  • Tytöt U18, U16, U14, U12
  • Pojat U18, U16, U14, U12

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT