World Padel Tour rantautuu Suomeen – Finland Padel Open tuo Nokialle maailman kärkipelaajat

Tiistai 18.7.2023 I Finland Padel Open I Huippu-urheilu


Suomen ensimmäinen virallinen World Padel Tour Open -osakilpailu, Finland Padel Open, järjestetään Suomessa 26.08. – 03.09.2023.

World Padel Tourin Suomen osakilpailu tullaan järjestämään Tampereen ja Nokian rajalle valmistuvassa uudessa PadelOne Arenassa, joka on maailman ensimmäinen vain padel-kilpailuja varten rakennettu areena. Uudelle areenalle valmistuu yhteensä viisi sisäkilpakenttää.

PadelOne Arenan pääkentän katsomoon valmistuu lähes 3 000 istuinpaikkaa, joista jokaiselta on täydellinen näkyvyys kentälle. Alimpien rivien katsojakokemus ja näkyvyys on varmistettu upottamalla kenttä puolisen metriä maatasoa alemmaksi. Areenalle sijoitetaan lisäksi neljä suurta medianäyttöä sekä yökerhotason äänentoisto ja valoshow. Areenan palveluina tulevat olemaan myös anniskelupisteet, ruokapisteet sekä  VIP-tilat.

World Padel Tour-tapahtuman aikana areenalla järjestetään samanaikaisesti Suomen suurimmat padel-messut.

Finland Padel Openin järjestäjä Marko Kuusisto kertoo innostuneena tästä uraauurtavasta hankkeesta: ”Padel on noussut Suomessakin suureen suosioon, nyt liikutaan 100 000 harrastajan tuntumassa ja määrä jatkaa kasvuaan! PadelOne Arena on osoitus sitoutumisestamme lajin kasvuun ja kehitykseen. Uskomme, että tämä maailmanluokan areena ei ainoastaan paranna World Padel Tour-pelaajien kokemusta, vaan tarjoaa myös faneille poikkeuksellisen tilaisuuden seurata rakastamaansa lajia.”

World Padel Tourin Suomen osakilpailun lipunmyynti on käynnissä osoitteessa: www.ticketmaster.fi/wptfinland

Tapahtuman nettisivut
www.finlandpadelopen.fi

World Padel Tour nettisivut
https://worldpadeltour.com/en

World Padel Tour (WPT) on maailman johtavin, suurin ja seuratuin padel-turnauskiertue. Kausi 2023 on Tourin historian suurin ja kansainvälisin. Tour kiertää vuoden 2023 aikana kaikkiaan 14:ssä eri maassa järjestäen yhteensä 27 turnausta. World Padel Tour on myös maailman ammattimaisin kiertue; täällä näet siis maailman parhaat mies- ja naispelaajat. Loppukesästä Suomeen saapuukin 250 maailman parasta pelaajaa kilpailemaan 245 000 euron palkintorahapotista sekä voittajille luvassa olevista Tourin virallisista 1000 ranking-pisteestä.