Suomen Padelliiton kilpailumääräykset päivitetty – voimassa 1.7.2023 eteenpäin

Tiistai 27.6.2023


Suomen Padelliiton kilpailumääräykset on päivitetty ja tämä Kilpailutoimikunnan päivittämä uusi versio on voimassa 1.7.2023 lähtien. Päivityksessä tarkennettiin ja täydennettiin kokonaisuutta, jotta Kilpailumääräykset olisivat mahdollisimman kattavat ja jotta ”harmaata aluetta” ei olisi. Toki viilaus jatkuu aina, eli saa laittaa viestiä jos Kilpailumääräyksissä on jotain joka kaipaa täydennystä tai korjausta.

Kaikkien kilpailunjärjestäjien ja toki myös pelaajien kannattaa lukea Kilpailumääräykset läpi, jotta kilpailujen järjestäminen ja niihin osallistuminen sujuisi mahdollisimman näppärästi.

Tässä muutama kohta, joihin kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota.

KILPAILUNJÄRJESTÄJÄT

Kilpailuinfojen aikataulujen yksityiskohdat kuntoon hyvissä ajoin (esim. ilmoittautumisen sulkeutuminen, kaavioiden arvonta, aikataulujen julkaisu), viimeistään neljä viikkoa ennen kilpailua (HUOM! ilmoittautumista ei voi avata ennen kuin kilpailun tarkat infot on lisätty).

Padelliiton edustajan kutsuminen arvontaan, mikäli järjestätte FPT-, A- tai B-luokan kilpailut.

Ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen pelaajien ranking-sijoituksen tarkistaminen eli onko pelaajilla oikeus osallistua kyseiseen luokkaan.

Ilmoita ja aikatauluta etukäteen kaikki sijat, jotka pelataan. Mikäli esim. alakaaviota ei pelata loppuun, tulee siitä ilmoittaa pelaajille etukäteen kilpailun infoissa.

PELAAJAT

Muista pitää huolta että ilmoittaudut sarjaan, johon sinulla on Kilpailumääräysten mukaan oikeus osallistua. Kilpailun ilmoittautumisen sulkeutumishetken Ranking-sijoitus määrittelee sen mihin luokkaan voi osallistua (kts. kohta 3. OSALLISTUMISOIKEUS: 2. Luokkajaot).

Älä mielellään osallistu liian ”matalaan” sarjaan, vaikka pisteiden puolesta se olisikin mahdollista. Eli esim. E-luokkaan osallistuu täysin aloittelijat ja D-luokkaan muutaman vuoden pelanneet. C-luokka taas on kilpailullisempi ja sinne kannattaa mennä suoraan, jos on vaikkapa vahva mailapelitausta.

Mikäli pelaat FPT-, A- tai B-luokassa ulkomaalaispelaajan kanssa, tulee hakea tasomäärittely (kts. kohta 3 OSALLISTUMISOIKEUS: 3. Ulkomaalaispelaajat).

LISÄTIEDOT: office@padel.fi