Senioreiden EM – Suomeen hopeaa M50-parikilpailuista

Lauantai 17.6.2023


Suomen Janne Holli ja Kalle Väinölä ovat saavuttaneet parikilpailun M50-luokassa EM-hopeaa padelin senioreiden Euroopan mestaruuskilpailuissa (FIP) La Nuciassa, Espanjassa. 

Läpi turnauksen hienoja otteita esittäneet Holli ja Väinölä saivat EM-finaalissa vastaansa isäntämaan kokeneet Juan Santandreun ja Jaime Moreyn. Espanjalaispari ei antanut sisukkaasti taistelleelle suomalaisparille enää mahdollisuuksia yllättää vaan nappasi Euroopan mestaruuden omiin nimiinsä erin 0-2 (3-6, 4-6).

Tappiosta huolimatta Hollin ja Väinölän nappaama EM-hopea on aivan uskomattoman hieno saavutus ja historiallinen hetki suomalaiselle padelille. Kyseessä on ensimmäinen suomalaispelaajien ansaitsema mitali lajin kansainvälisistä arvokilpailuista.

Suuret onnittelut Janne ja Kalle!


EM-hopeamitalistit Kalle Väinölä & Janne Holli (FIN)