Junioreiden SM-kilpailut 15.-17.9.2023 – kilpailunjärjestäjähaku auki!

Suomen Padelliitto järjestää ensimmäiset junioreiden SM-kilpailut 15.-17.9.2023 ja avaamme haun kilpailunjärjestäjäksi. Kilpailujen haku on auki 31.7.2023 saakka ja valinta pyritään julkaisemaan heti elokuun ensimmäisellä viikolla. SM-kilpailujen järjestäjäksi voi hakea mikä tahansa Suomen Padelliiton alainen seura.

Kilpailuissa pelataan erikseen tyttöjen ja poikien sarjat: U12, U14, U16, U18 eli nyt kaikkien seurojen kannattaa aktivoida seuran omat junnut, jotta saadaan isot kilpailut ja monipuolinen seuraedustus paikalle. Muistattehan että laji on Suomessa vielä hyvin nuori, eli SM-kilpailuihin kannattaa lähteä mukaan matalalla kynnyksellä. Tehdään tästä yhdessä hieno tapahtuma ja huippu kick off junnujen SM-kilpailuille! Tässä on historian havinaa siis myös mukana.

Hae kilpailunjärjestäjäksi: HAKULOMAKE

Täytäthän lomakkeen huolellisesti, jotta saamme mahdollisimman kattavan infon valinnan tueksi. Mikäli tarvitsemme lisätietoja hakemukseen, soitamme hakijoille 1.-2.8.2023, joten laitattehan yhteyshenkilöksi sellaisen, joka pystyy puheluun vastaamaan tuolloin.

Kilpailujen myöntämisen valintakriteerit

  • Kenttien määrä, hallin korkeus, ulkoahaun mahdollisuus
  • Tasapuolisuus
  • Kilpailukalenterin kokonaisuus
  • Maantieteellinen sijainti
  • Olosuhteet (esim. ruokailut, majoitus, parkkipaikka, suihkut)
  • Palaute aiemmista kilpailuista
  • Kilpailumääräysten noudattaminen aiemmissa kilpailuissa
  • Kilpailujen järjestämisaktiivisuus
  • Palkinnot yms. kilpailujärjestelyt
  • Kilpailunjohtajakoulutuksen käynyt henkilö

LISÄTIEDOT

Riina Raskunen (lomalla heinäkuun ajan)
riina.raskunen@padel.fi
p. 041-314 9610

Niina Kingelin (1.-31.7.2023)
niina.kingelin@padel.fi
p. 044-438 6906

SEURAA SUOMEN PADELLIITTOA

Facebook

Instagram

padel.fi-app