Suomen Padelliitto ja kompressiotuotteisiin erikoistunut Tritanium Finland yhteistyöhön pelaajien hyvinvoinnin puolesta!

Keskiviikko 24.5.2023


Kotimainen kompressiobrändi Tritanium Finland on Suomen Padelliiton tuorein asiantuntijakumppani. Vuonna 2013 perustetun yrityksen intensiivinen kompressiotuotteiden tuotekehitys pohjautuu kokemukseen kilpaurheilusta, liikuntalääketieteestä, urheilufysioterapiasta ja tuotantoteknologisesta huippuosaamisesta. Tritanium -kompressiotuotteiden teho perustuu tieteellisesti mitattuun asteittaiseen kompressiopaineeseen, sekä kahteen eri paineluokkaan käyttötarkoituksien mukaan. Tritaniumin ja Suomen Padelliiton yhteistyön tavoitteena on mm. lisätä harrastajien tietoisuutta siitä, kuinka näiden aidosti toimivien kompressiotuotteiden kautta voidaan vaikuttaa esim. rasitus- ja urheiluvammojen vähentymiseen ja ennen kaikkea niiden ennaltaehkäisemiseen.

”Padelliitolle on ensiarvoisen tärkeää löytyy oikeat yhteistyökumppanit mukaan kehittämään lajin tulevaisuutta. Tritanium Finland on täysin kotimainen yritys, joiden kompressiotuotteet ovat tunnetusti laadukkaita ja ovat laajassa käytössä padelharrastajiemme keskuudessa. Olen todella tyytyväinen saadessamme mukaan Tritanium Finlandin jo entuudestaan laadukkaaseen kumppanuusverkostoomme” kommentoi Mika Virmalainen Suomen Padelliitosta.

”Olemme varsin innoissamme yhteistyöstä Suomen Padelliiton kanssa, sillä onhan kyseessä yksi Suomen ja koko maailman nopeimmin kasvavista lajeista. Yhteistyön aloittaminen tuntuu tässä kohdassa varsin luontevalta, sillä kompressiotuotteemme ovat rantautuneet lajin harrastajien pariin viimeisinä vuosina yhä laajemmin. Tuotteemme soveltuvat kaiken ikäisille harrastajille taitotasosta riippumatta ja nykyisin ne ovatkin alkaneet tulla jo luonnolliseksi osaksi pelaajien pelivarustusta. Tritaniumin CE -merkittyjen kompressiotuotteiden avulla voidaan mm. hoitaa ja ennaltaehkäistä lajityypillisiä rasitusvammoja, nopeuttaa vammoista kuntoutumista ja tehostaa palautumista. Moni ei myöskään vielä tiedä, että tuotteistamme saadaan hyötyjä myös työ- ja matkustuskäytössä.” kommentoi Tritanium Finlandin Vesa Toljander.

Yhteistyökumppanuuden kunniaksi Padelliiton jäsenistölle -15% alennus kampanjakoodilla 15PADEL www.tritaniumstore.fi

 Lisätietoja:

Vesa Toljander Tritanium Finland

vesa.toljander@tritanium.fi

puh. +358 44 7777501