Suomen Padelliiton virallinen vaatekumppani Craft julkaisi mallistonsa maajoukkueille!

Tiistai 9.5.2023

PADELMAAJOUKKUE Ι HUIPPU-URHEILU Ι KUMPPANUUS

CRAFT VAATETTAA KAIKKI EDUSTUSJOUKKUEEN PELAAJAT A-MAAJOUKKUEESTA SENIOREIHIN SEKÄ LUONNOLLISESTI MYÖS JUNIORIT!

”Padelin suosio on kasvanut hurjaa vauhtia ja on hienoa olla mukana tukemassa lajin kehitystä täällä Suomessa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saimme myös Padelliiton mukaan Craft-perheeseen. Mailapelit ovat yksi Craft Teamwearin painopistelajeista ja monipuolisuutemme sekä joustavuutemme tavarantoimittajana tarjoaa yhteistyön kautta erinomaiset mahdollisuudet esitellä laajaa mallistoamme, niin seuroille kuin yksittäisille harrastajille. Uusi maajoukkuemallisto on rakennettu siten, että se on helppo hyödyntää kaikilla tasoilla yksittäisten urheilijoiden tarpeista suurempiin kokonaisuuksiin seuroille ja yhteisöille. ” kommentoi Jussi Lehmusvirta Craftilta.

”Meille oli tärkeää myös sisällyttää suoraan junioritoimintaan kohdistettua tukea tähän yhteistyöhön, sillä se tukee arvolupaustamme olla luotettava, turvallinen ja laadukas toimittaja ruohonjuuritasolta aina maailman huipulle asti.” jatkaa Lehmusvirta. Craftin urheilu- ja seuravaatemallistot ovat tilattavissa kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta ympäri Suomen. Oy Trexet Finland Ab on vuonna 1991 perustettu tukkukauppa, joka kuuluu osana ruotsalaiseen ympäri maailman toimivaan pörssiyhtiöön New Wave Groupiin. Ruotsissa 1977 perustettu Craft on yksi konsernin näkyvimpiä tekstiilibrändejä. Se tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä sekä muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Lisätietoja:

Mika Virmalainen Suomen Padelliitto

puh. 050 552 1477 mika.virmalainen@padel.fi

Jussi Lehmusvirta Craft (Oy Trexet Finland Ab)

puh. 050 430 4009 jussi.lehmusvirta@newwave.fi