Sarjapadelin toukokuun kierros pyöräyttää sarjakauden jo jälkimmäiselle puoliskolleen

Torstai 4.5.2023

SARJAPADEL Ι SEURATOIMINTA Ι KILPAILUTOIMINTA Ι HARRASTUSTOIMINTA

Kuvassa Padel Westin liigajoukkueen Joel Popov & Mikko Hermans (takana)

Sarjapadelin Suomen Padelliigan ja divareiden kauden kolmas kilpailukierros pelataan tulevana viikonloppuna 6.-7.5.2023. Kierroksen myötä sarjat myös pyörähtävät kauden toiselle puoliskolleen jossa kilpailu pudotuspelipaikoista, sarjanousukamppailuihin pääsystä sekä sarjapaikkojen säilyttämisistä kiihtyvät entisestään. Toukokuun kierroksella sarjapadel jatkaa levittäytymistään laajalti ympäri Suomen ja mukaan saadaan jälleen myös täysin uusia kilpailupaikkakuntia. 

Kauden 2023 kolmannella sarjakierroksella sarjaotteluita tullaan tällä kertaa pelaamaan yhteensä yhdellätoista eri paikkakunnalla. Sarjapadelin SM-sarjan kamppailut taistellaan tällä kertaa Tampereen seudulla, kun Suomen Padelliigan naisten ja miesten kamppailut ratkotaan tällä kertaa Padel Tampereen Linnakallio NEW -klubilla Pirkkalassa. Nokialla ja noin kymmenen kilometrin päässä Linnakallion klubista, toististaan mittaa ottavat vastaavasti miesten ykkösen A-lohko sekä miesten kakkosen länsi-lohko. Isäntänä toimii Padel 247. Miesten ykkösen B-lohko matkaa sen sijaan Suomen länsirannikolle Poriin, jossa isäntänä toimii Pori Padel

Naisten ykkösen kierrokset käydään Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa, naisten A-lohko toteutetaan vastikään laajentuneella Padel King Hämeenlinnan keskuksella ja B-lohko Kaarinan Bo Arenalla.

Open Padel isännöi kierroksen otteluita Vantaalla ja kahdessa eri lokaatiossa, Kaivokselassa sekä Martinlaaksossa. Kaivokselassa naisten kakkosen etelä-lohko sekä miesten kolmosen A-lohko. Martinlaaksossa miesten kakkosen etelä-lohko.

Miesten kakkosen itä-lohkolaiset matkaavat Hyvinkäälle ja pohjoisen lohkon joukkueet Kuopioon. Molemmissa kisaisäntinä paikalliset Padel Club Finlandin klubit. 

Iloiseen Itä-Suomeen ja Lappeenrantaan matkustavat naisten keski-lohkon joukkueet. Huhtiniemessä sijaitseva Padel Zone emännöi samalla ensimmäisiä liiton alaisia kilpailujaan.  Myös naisten pohjoista lohkoa emännöi uusi kilpailupaikkakunta, kun tiukan lohkon taistojen järjestelyistä vastaa Pieksämäellä Padel Kunnonkeskus.

Viimeisimpänä kierroksen kilpailupaikoista matkataan urheilukaupunkina tunnettuun Lahteen, jossa toukokuun sarjakierrosta isännöi Padel Lahti (miesten kolmosen B-lohko). Näin myös Päijät-Hämeessä päästään nauttimaan sarjapadelin mahtavasta tunnelmasta nyt ensimmäistä kertaa.

Siirtoikkunan takaraja ohitettiin maltillisesti

Maalis- ja toukuun sarjakierrosten välissä umpeutui myös kauden siirtoikkuna, mutta siirtojen takarajalla (30.4.2023) ei suurempaa pelaajaliikennettä enää nähty. Vaikuttaakin siltä, että joukkueet ovat jo ennen kauden puoliväliä hioutuneet hyvin yhteen ja suuremmat kilpavarustelut ollaan ehditty jo tehdä. Loppukauden aikana joukkueet voivat vielä täydentää rivejään uusilla pelaajilla, jotka eivät ole kuluvalla tai aiemmilla sarjakausilla edustaneet muita joukkueita tai ovat sarjapadelissa täysin ensikertalaisia. Myös seurojen sisäiset lainaamisoikeudet ovat luonnollisesti käytössä.

LUE MYÖS:

Näihin asetelmiin päädyttiin maaliskuun sarjakierroksella


SARJATILANTEET JA SARJATAULUKOT


SM-SARJA

SARJATILANNE SUOMEN PADELLIIGA

NAISET

MIEHET


DIVARIT

SARJATILANNE YKKÖNEN

NAISET

MIEHET


SARJATILANNE KAKKONEN

NAISET

MIEHET


SARJATILANNE KOLMONEN

MIEHET

VIIKONLOPUN  TULOSSEURANTA 

Otteluohjelma sekä tulosseuranta Padelutionin tapahtumasivuilta:

Miesten Padelliiga ja 1. divarit:

https://www.padelution.com/clubleagues/sarjapadel/kausi-2023-miehet*

Naisten Padelliiga ja divarit:

https://www.padelution.com/clubleagues/sarjapadel/kausi-2023-naiset*

*Pääset selailemaan haluamiasi sarjoja sivuilla


SARJASIVUT JA JOUKKUEIDEN KOKOONPANOT, SEURASIIRROT YMS.

Sarjapadel-sivuiltamme löydät lisätietoja sarjapadelista, sarjatasoista, lohkoista yms. Sivuilta löydät myös joukkueiden viralliset kokoonpanot, kauden aikana tehdyt seurasiirrot jne.

PÄÄSYLIPUT

Kaikkiin viikonlopun kilpailupaikkoihin maksuton sisäänpääsy molempina päivinä

Tervetuloa seuraamaan pelejä ja kannustamaan suosikkijoukkueitasi hyviin suorituksiin!