Sarjapadelin pisteet lisätty Padelutioniin

Keskiviikko 3.5.2023


Sarjapadelin tämän kauden kahden ensimmäisen viikonlopun (12/2022 ja 3/2023) pisteet on lisätty Padelutioniin Suomen Padel -rankingiin. Sarjapadel-viikonloppujen pisteet lisätään Kansallisten kilpailujen pisteiden päälle, eli tällä hetkellä pelaajilla näkyy Padelutionin pisteissä enimmillään 12 kilpailua (kilpailuja näkyy vähemmän, mikäli ei ole ollut mukana 18 kuukauden aikana 10 Kansallisessa kilpailussa tai molemmissa tämän vuoden sarjapadeleissa). Viimeisen 18 kuukauden ajalta Suomen Padel -rankingiin lasketaan 10 parasta pistettä Kansallisista ja kahden ensimmäisen Sarjapadel-kierroksen pisteet (kausi 2023).

Haluamme kannustaa pelaajia osallistumaan Sarjapadeliin ja sen vuoksi Sarjapadel-pisteet halutaan lisätä Kansallisten kilpailujen pisteiden päälle.

Tulevana viikonloppuna pelataan kauden 2023 kolmas kierros ja tämän kierroksen pisteet lisätään Padelutioniin ensi viikolla.

https://www.padelution.com/clubleagues/sarjapadel