CUPRA Finnish Padel Tour ensimmäistä kertaa Seinäjoella tulevana viikonloppuna

Perjantai 21.4.2023Suomen Padelliiton CUPRA Finnish Padel Tour 2023 toinen osakilpailu pelataan ensimmäistä kertaa Seinäjoella, Padel Or Die– hallilla 22.-23.4.2023. Välierät ja finaalit pelataan sunnuntaina 23.4. Ratkaisuotteluita pääset seuraamaan suorana ISTV:stä ja Ruudusta. klo 9:40 alkaen.

FPT:n lisäksi viikonloppuna pelataan myös Suomen Padelliiton alaisten kansallisten kilpailujen luokat, B ja C, sekä miesten, että naisten sarjoissa. Kaiken kaikkiaan Seinäjoella nähdään 164 kilpailijaa viikonlopun aikana. Matseja pääset seuraamaan paikan päällä lauantaina klo 9 alkaen.

Maaliskuun alussa kilpailtiin Vantaalla sisäkenttien SM-mestaruudesta, niin miesten, kuin naisten sarjoissa. Nyt tulevana viikonloppuna Seinäjoella nähdäänkin naisten sarjassa parina sisäkenttien mestarit Martina Minetti ja Saana Saarteinen sekä hopealle sijoittuneet Matilda Vainio ja Venla Andersson. Miesten sarjassa mestaruuden veivät Saska Huttunen ja Max Sjövall. Saska Huttunen osallistuu FPT #2-osakilpailuun luottoparinsa Pyry Hyrkkösen kanssa ja näin ollen hekin pääsevät avaamaan vuoden 2023 Finnish Padel Tour-kauden.

Tervetuloa seuraamaan Suomen ykköspadelia paikan päälle Seinäjoelle tai livelähetyksenä ISTV:n tai Ruudun kautta 23.4. klo 9:40 alkaen. Otteluiden tallenteet löytyvät Ruudusta ja Youtubesta Finnish Padel Tour-kanavalta.

TULOSSEURANTA

Seinäjoen FPT:n ja kansallisten kilpasarjojen tuloksia pääset seuraamaan suoraan Padellutionin tapahtumasivuilta: