Senioreiden ja sekanelinpelin SM-kisat jatkavat maaliskuun tapahtumarikasta kilpailuputkea

Tiistai 14.3.2023


Kuva: El Padel

Padelin senioreiden ja sekanelinpelin sisäkenttien Suomen mestaruuksista kilpaillaan tänä vuonna Ylöjärven El Padelilla. Kilpasarjoja on mukana suurin määrä koskaan, kun uusina luokkina mukaan on lisätty myös naisten ja miesten 60+ -vuotiaiden kilpasarjat. El Padelin hyvissä puitteissa on mahdollisuus viettää kiva päivä urheilun lomassa tai kisakatsomon puolelta ja vaikka koko perheen kesken. Hallilla palvelee mm. 130-paikkainen ruokaravintola ja padel-varusteiden erikoisliike. Kilpailijoiden ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 15.3. klo 21.00 asti.


Alta löydät kattavan infopaketin tulevasta tapahtumasta

Senioreiden ja sekanelinpelin SM 24.-26.3.2023


Kilpailuluokat

 • Miehet +40v, +45v, +50v, +55v, +60v
 • Naiset +40v, +45v, +50v, +55v, +60v
 • Sekanelinpeli, Avoin

Sijainti ja yhteyshenkilöt

El Padel, Ylöjärvi

Google-koordinaatit ovat: 61.53602683263125, 23.565437823209425

Jos sinulle tulee kysymyksiä kisoihin liittyen, kilpailujohtajat vastaavat niihin mielellämme.

 • Juho Vartiala / juho.vartiala@elpadel.fi
 • Mikael Koivuniemi / mikael.koivuniemi@elpadel.fi
 • Keskus: 044 988 7271

Ilmoittaudu viimeistään 15.03.2023!

Ilmoittautuminen tehdään Padelution-verkkopalvelussa.

Osallistujamäärät ja sarjat pääsarja ja mahd. karsintasarja

Seniorisarjat: pääsarja 16 paria + mahdollinen karsintasarja

Sekanelinpeli: pääsarja 16 paria + mahdollinen karsintasarja

Pelaajat sijoitetaan Suomen Padelliiton rankingin mukaisesti siten, että 12 eniten pisteitä kerännyttä menevät suoraan pääsarjaan.

Sarjaan pitää ilmoittautua vähintään 4 paria jotta se toteutuu.

Aikataulu

Karsinnat

 • Perjantaina 24.3. Ottelut alkavat aikaisintaan klo 16.00

Pääsarja

 • lauantai-sunnuntai 25.-26.3.
 • Mikäli max. 8 parin kaavio, pääsarja pelataan yksipäiväisenä.

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan, kun osallistujamäärä on varmistunut. Ennen osallistujamäärän varmistusta emme voi luvata jonkin sarjan alkamista tai päättymistä tiettynä ajankohtana.

Kaaviot ja lopullinen aikataulu julkaistaan myös Padelutionissa 17.3.2023 klo 15:00 mennessä.

Alakaaviot pelataan loppuun mahdollisesti seuraavana päivänä. Varauduthan siis ilmoittautuessasi, että saatat joutua pelaamaan kahtena päivänä!

Osallistumismaksu ja kisatoimisto

Osallistumismaksu on 40 €/hlö/sarja. Se maksetaan, kun vahvistat osallistumisesi saapuessasi kisatoimistoon (maksutavat: korttimaksu ja Mobilepay). Vahvista osallistumisesi kisatoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäistä peliäsi!

Kisatoimiston sijainti EL Padelissa
Kisatoimisto sijaitsee hallin samassa päädyssä kuin pääovi, 2. kerroksessa. Kun olet tullut halliin sisään, näet suoraan edessäsi ravintola Padellonin tiskin. Ohita ravintola ja jatka eteenpäin ravintolan keittiön ja kenttien välisestä kulkutilasta (älä käänny kenttien väliselle käytävälle) – löydät 2. kerrokseen vievät portaat samalta seinustalta.

HUOM! Maksu on suoritettava ennen ensimmäistä ottelua.

Säännöt

Kaikki ottelut pelataan täyspitkinä (alakaavion otteluissa mahdollinen kolmas erä 10- tie breakina). Kultainen piste on käytössä.

Kaikkiin luokkiin pelaajat otetaan rankingjärjestyksessä. Turnaus pelataan Suomen Padelliiton kilpailumääräyksiä noudattaen.

SM-kilpailuihin voi osallistua, kun peliparin molemmat pelaajat ovat Suomen kansalaisia. Ulkomaalainen, joka on ollut kirjoilla Suomessa vähintään kolme vuotta, voi anoa osallistumisoikeutta SM-kilpailuihin. Anomus tulee toimittaa padelliittoon (office@padel.fi) viimeistään kilpailujen ilmoittautumista edeltävänä perjantaina klo 16 mennessä. Anomuksen tulee sisältää kopio väestörekisteriotteesta.

Seniorisarjoissa pelaajien on oltava tai täytettävä kyseisen ikäluokan vaatima ikä kilpailuvuonna.

Lisenssi ja eri sarjoihin osallistuminen

Osallistua voi max. kahteen sarjaan/luokkaan. Huomaa, että emme pysty takaamaan otteluiden välille lepoaikaa, jos pelaat useampaa sarjaa.

Kilpailuun osallistumiseen tarvitset Suomen Padelliiton kilpailulisenssin sekä seurajäsenyyden. Lisenssi näytetään osallistumismaksun yhteydessä.

Osallistumisen peruuttaminen

”Ilmoittautunut pelaaja voi perua ilmoittautumisen ilmoittautumisajan loppuun mennessä. Tällöin mahdollisesti ennakkoon maksettu osallistumismaksu palautetaan. Ilmoittautumisajan päätyttyä pelaajan peruuttaessa osallistumisensa hän on velvollinen maksamaan kilpailumaksun. Mikäli pelaaja ilmoittaa poisjäännistä viimeistään 24 tuntia ennen ensimmäistä otteluaan, kilpailumaksu palautetaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta vastaan. Todistus tulee toimittaa kilpailunjohtajalle neljän vuorokauden kuluessa kilpailujen alkamisesta. Kilpailunjohtaja voi palauttaa maksun myös muissa tilanteissa oman harkintansa mukaan.”

Pysäköinti ja lataus

 • Pihassa paljon parkkitilaa ja 5 sähköauton latauspaikkaa

Kuva: Padellon

EL Padelin palvelut

Ravintola Padellon

 • 130-paikkaa, oma keittiö, monipuolinen ruokatarjonta, A-oikeudet

Padel Nuestro -kauppa

 • shopistamme parhaat merkit ja välineet padeliin

Lämpimästi tervetuloa!

Kuva: El Padel