Sisäkenttien Suomen mestaruudet ratkaistaan maaliskuussa Vantaalla

Tiistai 28.2.2023

Padelin sisäkenttien SM-kilpailut pelataan tänä vuonna Vantaalla 9.-11.3.2023. SM-kisoja ja tapahtuman yhteydessä järjestettäviä kansallisia kisoja isännöi tänä vuonna Open Padel ry. Kilpailupaikkoina toimivat Open Padelin klubit Kaivokselassa sekä Martinlaaksossa. Erittäin hienoissa puitteissa järjestettäviin kilpailuihin odotetaan yli 300 urheilijaa ja myös itse tapahtumasta on odotettavissa varsin laadukas kokonaisuus. SM-kilpailuissa on tarjolla tänä vuonna myös mukavasti lisäpanosta, koska urheilijoiden kisamenestyksellä voi olla suurestikin vaikutusta Olympiakomitean myöhemmin keväällä tekemiin Euroopan kisojen pelaajavalintoihin. Euroopan kisat tullaan järjestetään 21.6.-2.7.2023 Puolan Krakovassa ja padel on lajina nyt mukana Euroopan kisojen ohjelmassa ensimmäistä kertaa. Padelista lopulliseen kisajoukkueeseen tullaan valitsemaan  yksi nais- ja yksi miespari edustamaan Suomea.

Vantaan SM-kilpailuiden ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 1.3.2023 klo 21.00 asti. Suora linkki ilmoittutumiseen tämän artikkelin lisätiedoissa.  


Vantaalla luvassa upea tapahtuma ja unohtumaton kokonaisuus 

Sisäkenttien SM-kisat tulevat varmasti olemaan ennennäkemätön tapahtuma. Open Padelin kaksi lähekkäin sijaitsevaa klubia tulevat tarjoamaan laadukkaan kokonaisuuden niin yleisölle kuin ennenkaikkea myös isolle kilpailijamäärälleen. Kaivokselan kaksikerroksinen ja 8 kenttäinen klubi mahdollistaa ison määrän pelejä yli 8 metrin kenttäkorkeudellaan ja tiloista löytyy lisäksi yläkerran viihtyisä lounge-alue, josta voi seurata pelejä. Martinlaakson klubilla pelaajat pääsevat vastaavasti nauttimaan kansainvälisen tason kilpakentistä, joita täydentää hulppea pelikorkeus. Martinlaakson neljältä kentällä pelikorkeutta löytyy miltei 16m ja klubia täydentävät lisäksi kaksi n. 10 metrin korkuista kenttää. SM-kisoissa Martinlaakson pääkentän ympärille rakentuu n. 150 paikkainen kisakatsomo, jonne on mahdollisuus varata liput ja päästä seuraamaan turnauksen ratkaisuottelut tapahtumien välittömässä läheisyydessä.   

SM-kilpailuihin liput myy Padeltarvike ja sisäänpääsyn pääsee varmistamaan täältä: https://padeltarvike.fi/tuotteet/tarvikkeet/

Lippujen hinnat

► A-katsomo 10 €

B-katsomo 5 €

Tarjolla on myös reilusti oheisohjelmaa ja SM-turnauksen päättävänä lauantai-iltana kisahuumaa nostattaa entisestään myös kilpailujärjestäjän toteuttamat SM-Afterpartyt myöhemmin julkaistavassa paikassa.

Lisätietoja

► Kilpailupaikkoina toimivat Open Padel Kaivoksela (Vetotie 3, 01610 Vantaa) ja Open Padel Martinlaakso (Martinkyläntie 9, 01770 Vantaa)

► Mahdolliset SM-karsinnat starttaavat torstaina 9.3. ja pääsarjat perjantaina 10.3. Lauantaina 11.3. pelataan värierät sekä mitaliottelut.

► Kaikille avoimien SM-kisojen yhteydessä pelataan sekä naisissa että miehissä myös B-, C- sekä D -luokat perjantain ja lauantain aikana.

Ilmoittautuminen ja arvonnat

► Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 1.3. klo 21:00. Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat pareittain Padelutionin tapahtumasivuilta > www.padelution.com/events/sisakenttien-sm-kilpailut

► Arvonnat suoritetaan Open Padel Kaivokselassa torstaina 2.3. n. klo 13:00*. Arvonta striimataan suorana. Kilpailu-aikataulut julkaistaan viimeistään perjantaina 3.3. klo 15:00. *Huom. päivitetty arvonta-aika

► SM-kilpailuissa, B- ja C-luokissa parit valitaan Suomen virallisen padel ranking-pisteiden perusteella. D-luokkaan parit valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Lauantain finaalipäivä suorana myös Ruutu Urheilussa

SM-kisojen pääsarjan pelit striimataan semifinaaleista alkaen livenä myös kotisohville. Jokainen peli tulee näkymään Ruutu Urheilu -palvelussa. Kuvauksen toteuttaa VMH Produtions.