Lahden osakilpailu avasi Cupra Finnish Padel Tourin kauden 2023 näyttävästi

maanantai 6.2.2023


Suomen Padelliiton CUPRA Finnish Padel Tour 2023 ensimmäinen osakilpailu pelattiin Lahdessa Padel Club Finlandin hallilla 3.-4.2.2023.

Paikalla olivat lähestulkoon kaikki maamme kärkipelaajat miesten ja naisten sarjoissa. Uuteen FPT kauteen lähdettiin todella mielenkiintoisista asetelmista, sillä mukana oli monta uutta paria. Miesten sarjassa oli mukana myös ulkomaalaisväriä kun Mikko Rouvalan parina pelasi pelasi espanjalainen Javier Alvarez (WPT-ranking 112).

Naisten sarjan finaalissa kohtasivat Padel Westin Saana Saarteinen & Annika Sillanpää ja Padel Housen Veera Nurmi & Kati Ranta. Padel Westin kaksikko pelasi läpi ottelun varmaotteisesti voittaen finaalin 2-0 (6-1,6-4).

Martina Minetti (Padel Tampere) sai pronssia Padel Housen Marsa Laukkosken (Padel House) kanssa.

Miesten sarjassa voiton veivät Tuomas Manner (Padel West) ja Axel Waris (ÅLK), joille kilpailu oli ensimmäinen yhdessä. Todella korkealaatuisessa finaalissa mentiin aina kolmanteen erään asti, jossa Henrik Sillanpää (Padel West) ja Oskar Nurmio (Padel House) kaatuivat lukemin 2-1 (6-1,4-6,6-4). Pronssia voittivat Padel Housen Mikko Rouvala parinaan Javier Alvarez.

Lopulliset tulokset löytyvät täältä www.padelution.fi (events-Cupra Finnish Padel Tour FPT #1)

Tallenteet otteluista löydät täältä: https://www.youtube.com/@finnishpadeltour

ja https://www.ruutu.fi/ohjelmat/finnish-padel-tour

Padel Club Lahdelle kiitokset upeasti hoidetuista järjestelyistä. Seuraavaksi FPT-kiertue rantautuu Seinäjoelle 21.-23 päivä huhtikuuta Padel or Dien vieraina.

Nähdään siellä!

Miesten sarjan voittajat Axel Waris ja Tuomas Manner

Naisten voittajat Saana Saarteinen ja Annika Sillanpää