ENNAKKO- Lahti käynnistää vuoden 2023 CUPRA Finnish Padel Tourin

Torstai 2.2.2023


Suomen Padelliiton CUPRA Finnish Padel Tour 2023 ensimmäinen osakilpailu pelataan Lahdessa Padel Club Finlandin hallilla 3.-4.2.2023. Välierät ja finaalit pelataan lauantaina 4.2.2023. Lauantain ratkaisuottelut streamataan ISTV:n ja Ruudun kautta alkaen 12.40.

CUPRA Finnish Padel Tour käsittää vuoden 2023 aikana 5 osakilpailua sekä joulukuussa 2023 pelattavan Masters-lopputurnauksen.

Vuoden huipennus on Turussa pelattava CUPRA Finnish Padel Tour Masters, johon selviytyy 8 parasta nais- ja miesparia vuoden aikana kerättyjen pisteiden perusteella.

Tulevana viikonloppuna 3.-5.2.2023 järjestetään FPT:n ohella myös Suomen Padelliiton alaisten kansallisten kilpailujen B-, C-, ja D-luokat ja mukaan onkin ilmoittautunut noin 250 pelaajaa. Sunnuntaina 5.2.2023 pelataan vain kansallisia pelejä, ei FPT:tä.

Lahden avauskilpailuissa FPT:n naisten sarjassa on mukana ex-lahtelainen Veera Nurmi.

Kiva päästä aloittamaan kisakausi ja ekaa kertaa pelaamaan vanhassa kotikaupungissa Lahdessa FPT -kisat.Viime kausi oli itsellä melko rikkinäinen ja vasta loppupuolen kautta pääsi kunnolla mukaan kisoihin. Tällä kaudella tietenkin tavoitteena, että kroppa pysyisi jotenkin kunnossa ja pääsisi pelaamaan ehjän kauden ja hyvä fiilis säilyisi koko kauden. Innolla odotan tulevaa kautta ja varmasti mielenkiintoisia matseja ja kisoja luvassa tulevallakin kaudella!” kommentoi Veera Nurmi.

Lahdessa kauden avauskilpailussa on miesten sarjaan tulossa paljon uusia mielenkiintoisia pareja. Todennäköisesti kiinnostavimman parin muodostavat Mikko Rouvala & Javier Bravo Alvarez kaksikko.

Bravo Alvarezin World Padel Tourin ranking on 112:sta, joten kyseessä on maailmanluokan pelimies.

Tunnemme entuudestaan Malagasta. Javier innostui välittömästi mahdollisuudesta pelata suomessa kun kysyin häntä parikseni. Uskon, että tuomme lisäväriä Lahden FPT:n avausosakilpailuun ja erityisesti hyvää vaihtelua osallistujaluetteloon.” kertoilee Mikko Rouvala Padel Housesta

Tervetuloa seuraamaan kauden avauskilpailua Lahteen paikanpäälle tai livelähetyksenä ISTV:n tai Ruudun kautta lauantaina alkaen kello. 12.40!

TULOSSEURANTA

Lahden FPT:n ja kansallisten kilpasarjojen tuloksia pääsee seuraamaan suoraan Padelutionin tapahtumasivuilta:

Cupra Finnish Padel Tour FPT #1 + kansalliset kilpailut (MB/NB/MC/NC/MD/ND)