TURKULAINEN RAJULIVE YHTEISTYÖHÖN SUOMEN PADELLIITON KANSSA

tiistai 24.1.2023


Maailman kovinta vauhtia kasvavan urheilulajin kotimainen ykköstuote Finnish Padel Tour on saanut uuden tuotantokumppanin helmikuun alussa alkavalle kauden 2023 kiertueelle, kun Suomen Padelliitto ja videotuotantoyritys RajuLive ovat solmineet 1+1 vuotisen yhteistyösopimuksen. FPT-kiertue sisältää vuonna 2023 viisi osakilpailua sekä joulukuun alussa kiertueen huipentavan Masters-tapahtuman, joka järjestetään Turun Vähäheikkilään keväällä 2023 avattavassa padelkeskuksessa.

Kaikki kiertueen osakilpailut lähetään lauantain välierien ja finaalien osalta selostettuina monikameratuotantoina ISTV:n ja Ruudun kautta. Tallenteet ovat katsottavissa kiertueen Youtube -kanavalta sekä Ruutu-palvelusta. FPT-kiertueen livelähetykset aloitettiin Sanoman kanavissa hyvällä tasolla jo viime kaudella ja nyt on Padelliiton tarkoitus on laittaa uutta vaihdetta silmään.

Helmikuussa Lahdesta käynnistyvä CUPRA Finnish Padel Tour tarjoaa jännittävää urheiluviihdettä niin paikan päällä kuin kotikatsomoissa, sillä kaikki osakilpailut lähetetään suorana IS-TV:n ja Ruudun välityksellä.

Haluamme liittona kehittää edelleen kruunun jalokiveämme eli FPT:tä tarjoten myös tänä vuonna suomen parasta padelia koko suomen kansalle.

Yksi FPT-kiertueen tärkeimmistä asioista on laadukas tuotanto, jonka kanssa voimme kehittää pitkäjänteisesti tapahtumaa seuraavalle tasolle.

RajuLive Oy:n kanssa olemme yhdessä valmistautuneet tähän kauteen jo hyvissä ajoin ja olen varsin tyytyväinen, että saimme suomen parhaat striimaajat yhteistyökumppaneiksemme:” kommentoi Suomen Padelliiton kumppanuuspäällikkö Mika Virmalainen.

Finnish Padel Tour 2023 -kiertue:

3.-4.2.2023 Lahti
21.-22.4.2023 Seinäjoki
26.-27.5.2023 Kuopio
11.-12.8.2023 Tampere
20.-21.10.2023 Espoo
1.-2.12.2023 Turku

Yhteystiedot:

Suomen Padelliitto, Mika Virmalainen, 050-5521477, mika.virmalainen@padel.fi

RajuLive, Jani Nieminen, 044-0432116, jani@rajulive.fi