Suomen Padelliitto ja Wilson yhteistyöhön

Tiistai 17.1.2023


UUSI VIRALLINEN PELIPALLO ON WILSON X3 SPEED!
Suomen Padelliiton alaisissa kilpailussa Finnish Padel Tourilla ja kansallisissa, virallinen pelipallo on Wilson X3 Speed. Tämä koskee kaikkia miesten ja naisten SM-, FPT-, A-, B-, ja C luokkia, joissa on pelattava kyseisellä pallomerkillä. Miesten ja naisten E- ja D-luokissa tämä on mahdollisuus, mutta ei velvollisuus.


Olemme Wilsonilla ylpeitä tuoreesta yhteistyökumppanuudesta Padelliiton kanssa. X3 Speed padelpallomme on erittäin suosittu pelipallo, joka on saanut laajalti kehuja. On mahtava päästä yhdessä Padelliiton kanssa kehittämään suomalaista padelia” kommentoi Karri Kauko Wilsonilta.

Pelipallojen tilaaminen

  • Kilpailujärjestäjien tulee lähettää tilaus pallomääristä kvartaaleittain sovittuna ajankohtana sähköpostitilauksena Amer Sports Suomi Oy:lle; tilaus@amersports.com ja kopiona karri.kauko@wilson.com sekä office@padel.fi.
  • Kiireellisessa tapauksessa on mahdollista toimittaa pieniä määriä nopeammallakin aikataululla.