Kilpailutoiminnan uusia päivityksiä 2023

Keskiviikko 4.1.2023


Suomen Padelliiton Kilpailumääräykset ja Ranking-pisteiden kertyminen vuodesta 2023 alkaen

Suomen Padelliiton päivitetyt kilpailumääräykset on julkaistu ja ovat voimassa vuoden 2023 alusta alkaen. Myös Ranking-pisteiden kertymisperiaatteita on päivitetty. Molemmat tiedostot löydät Padelliiton Materiaalipankin dokumenteista.

Kilpailuluokkien Rankingpisterajat on päivitetty

Kilpailuluokkien rankingpisterajat on päivitetty kaudelle 2023. Sen avulla voit tarkistaa oikeudet osallistua eri luokkien kilpailuihin. Pelaaja voi osallistua oman luokkatasonsa tai sitä ylempien luokkien kilpailuihin. Ilmoittautumisviikon ranking määrittelee osallistumisoikeuden. Toivottavaa on, että pelaaja ei yliarvioi omaa tasoaan ja pelaa oikealla tasolla olevia kisoja.

Naisten kilpailuluokkien rankingpisterajat:

  • A-luokka: ranking-sijoitus 1-20
  • B-luokka: ranking-sijoitus 21-75
  • C-luokka: ranking-sijoitus 76-200
  • D-luokka: ranking-sijoitus 201-450
  • E-luokka: ranking-sijoitus 451-

Miesten kilpailuluokkien rankingpisterajat:

  • A-luokka: ranking-sijoitus 1-40
  • B-luokka: ranking-sijoitus 41-120
  • C-luokka: ranking-sijoitus 121-470
  • D-luokka: ranking-sijoitus 471-1000
  • E-luokka: ranking-sijoitus 1001-

Määritteet löydät myös voimassaolevista Kilpailumääräyksistä, Materiaalipankin dokumenteista.

Padelution – Padelliiton uusi kilpailualusta

Suomen Padelliitto on lanseerannut liiton alaisiin kilpailuihin uuden kilpailualustan, Padelutionin. Kilpailualusta koeponnistettiin joulukuun Sarjapadelkierroksella. Vuoden alusta se on käytössä myös liiton kansallisissa kilpailuissa. Kilpailunjärjestäjät lisäävät sinne kilpailuja ja voit ilmoittautua kilpailuihin. Padelution.com/events.