Kilpailukalenteri 2023

Torstai 8.12.2022


Tässä ennakkoon liitteenä Suomen Padelliiton kilpailukalenteri vuodelle 2023. Jatkossa kilpailukalenterin löydät Padelutionista. 

Huomaathan myös seuraavat tarkennukset:

  • Kilpailunjärjestäjät saavat lisätä D- ja E-luokan kilpailuja kilpailukalenteriin vielä, joten niitä on tulossa vielä reilusti vuodelle 2023, ympäri Suomen. Ne löytyvät Padelutionista, jossa tulee olemaan myös kätevä hakutoiminto kun pelaajat etsivät tietyn luokan kilpailuja.
  • Kilpailunjärjestäjät lisäävät omat kilpailunsa Padelution-kilpailujärjestelmään joulukuun lopussa, sillä datansiirto RankedInistä uuteen kilpailujärjestelmä Padelutioniin tapahtuu tämän vuoden viimeisten kilpailujen eli 17.12.2022 jälkeen.

Tässä vaiheessa kilpailut näkee vain tässä olevasta listauksesta, mutta virallinen kilpailukalenteri muodostuu ensi vuoden alusta lähtien Padelutioniin ja näkyvät myös Suomen Padelliiton sivuilla kuten tähänkin asti. Tähän liitteenä olevaan listaukseen saattaakin tulla muutoksia ja lopullinen kilpailukalenteri löytyy datan siirrosta lähtien Padelliiton ja Padelutionin nettisivuilta.

Kilpailuihin pääsee ilmoittautumaan vuoden loppupuolella Padelutionin kautta, ja ilmoitamme siitä vielä tarkemmin kun tarkemmat tekniset siirrot saadaan hoidettua.

Uutuutena vuonna 2023 tulee olemaan naisille E-luokka ja senioreille 60-luokka.

KILPAILUKALENTERI 2023