Syyskokouksessa 2022 valittiin Suomen Padelliiton hallitukseen neljä uutta jäsentä

Maanantai 28.11.2022


Suomen Padelliiton syyskokous 2022 järjestettiin Kera Halleilla Espoossa perjantaina 25.11.2022. Kokouksessa äänestettiin hallitukseen neljä uutta jäsentä ja linjattiin myös tulevaa vuotta 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion kautta.

Henkilövalintojen osalta päätös uusista jäsenistä toteutettiin äänestämällä. Uusiksi Suomen Padelliiton jäseniksi tuli äänestyksen jälkeen valituiksi: Heidi Kiiskinen (Padel Sawo ry), Johan Båsk  (Smash ry), Juha Usva  (Padel House ry) ja Jere Tarilo  (Padel Club Finland ry). Uusien jäsenten hallituspaikat ja niihin liittyvät tehtävät ovat kestoltaan kaksivuotisia valintoja.

Suomen Padelliiton puheenjohtajan tehtävissä jatkaa vuonna 2023 Janne Jukarainen.

Puheenjohtajan lisäksi liiton hallituksessa jatkavat Timo Hartikainen, Markus Männistö, Marjut Uusitorppa ja Jari Waaralinna.

Suomen Padelliitto haluaa onnitella uusia hallituksen jäseniä ja samassa yhteydessä myös esittää suuret kiitokset erovuorossa olleille vanhan hallituksen edustajille ansioituneesta työstään Suomen Padelliitossa.

Suuret kiitokset myös mukana olleelle kokousväellä sujuvasta ja hyvähenkisestä kokouksesta.