Suomen Padelmaajoukkueet Englannissa – tavoitteena MM-paikka Dubaihin

Perjantai 30.9.2022


Kansainvälisen Padelliitto FIP:n alaiset MM-karsinnat pyörähtävät käyntiin tänään perjantaina Englannin Derbyssä. Suomen padelmaajoukkueet lähtevät tavoittelemaan paikkaa MM-kisoista miesten sekä naisten maajoukkueiden voimin. Maajoukkueemme on saanut taitavan pelaajaryhmän jalkeille, mutta myös unelma jatkoon pääsystä tulee olemaan äärimmäisen kovan työn takana. Euroopan karsintoihin osallistuu useita laadukkaita padelmaita, joiden kokoonpanoihin kuuluu lukuisia maailman kärkipelaajien joukkoon kuuluvia mailataitureita. Lisäksi Euroopasta MM-kisoihin on vain rajallinen määrä maanosan kiintiöpaikkoja tarjolla. Paikkaa auringosta tavoittelee yhteensä 18 maata miehissä ja 13 naisissa. Dubaihin asti näistä etenee ainoastaan kolme miesten maajoukkuetta ja kaksi naisten maajoukkuetta.

Euroopan MM-karsinnat

Euroopan karsinnat pelataan We Are Padelin Derbyn padelkeskukselle 30.9.-2.10.2022.

MITEN PELATAAN


MIEHET

NAISET

MM-kilpailut järjestetään Dubaissa 31.10.-5.11.2022 

MAAJOUKKUEEN KOKOONPANO

Derby Englanti 30.9.-2.10.2022

Joukkueen kokoonpanot karsinnoissa ovat:

NAISET


Saana Saarteinen
Ella Sillanpää
Minna Torkki
Suheil Lizana
Martina Minetti
Marsa Laukkoski
Annika Sillanpää
Ninni Hietaniemi

Valmentaja: Eemeli Jokinen

MIEHET


Pyry Hykkönen
Saska Huttunen
Max Sjövall
Oskar Nurmio
Henrik Sillanpää
Tuomas Manner
Axel Waris
Janne Wuorinen

Valmentaja: Ville Tuomi