Cupra Finnish Padel Tour viikonloppuna Nokialla – naisten ja miesten ratkaisupelit suorana ISTV:stä

Perjantai 2.9.2022Finnish Padel Tourin osakilpailu #7 pelataan tulevana viikonloppuna Padel247:ssa Nokialla. Vuoden seitsemäs osakilpailu starttaa miesten karsintakierroksen otteluilla perjantai-iltana 2.9. klo 19.00. Naisten ja miesten pääsarjat pyörähtävät käyntiin lauantaina ja osakilpailu huipentuu sunnuntain ratkaisupeleihin. Nokian-turnauksesta naisten ja miesten toiset välierät ja molemmat finaaliottelut suorana lähetyksenä jo totutusti ISTV:n ja Ruudun välityksellä sunnuntaina 4.9.2022 kello 9.30 alkaen. FPT:n ohella viikonloppuna Nokialla tulessa ovat kansallisten kilpailuiden naisten ja miesten B-luokat.

VIIKONLOPUN TAPAHTUMAINFO JA AIKATAULUT

Osoite ja saapuminen:
► Kivimiehenkatu 14, 37100 Nokia
► Pysäköintipaikat hallin molemmissa päädyissä
► Pysäköintialueen toisesta (ns. Nokian) päädystä löytyy myös kuusi sähköautojen lataustolppaa

Tapahtuma käynnistyy perjantaina 2.9. naisten B-sarjan sekä miesten FPT:n karsintakierroksen otteluilla. Kaikkien luokkien pääsarjat starttaavat lauantaina ja huipentuvat sunnuntaina pelattaviin finaaliotteluihin.

Kansallisten kilpailuiden finaalit sunnuntaina, miehet klo 12.30 alken ja naiset klo 13.30 alkaen.

Naisten ja miesten FPT:llä ratkotaan neljä parasta paria lauantain aikana, ja sunnuntain välieräparit ovat selvillä lauantai-illan jännittävien käänteiden jälkeen. Sunnuntain ohjelmassa ovat naisten että miesten FPT-välierät sekä pronssipelit ja finaalit.

Lähetys käynnistyy Cupra Finnish Padel Tourin studiolla klo 9.30.

Naiset FPT:n välierät klo 10.00 ja finaali klo 14.00 alkaen. Pronssipeli alkaa klo 13.00. 

Miehet FPT:n välierät klo 11.30 ja finaali klo 15.30 alkaen. Pronssipeli alkaa klo 14.30.

TURNAUSKAAVIOT

Sarjojen turnauskaavion, tarkemmat aikataulut ovat nähtävissä Rankedinin tapahtumasivuilta. Tulokset päivittyvät Rankedinissa kaavioihein ja lisäksi niitä pääsee seuraamaan myös Padelliiton kotisivuille perjantai-iltana aukeavan tulosseurannan kautta.

RATKAISUPELIT SUORANA ISTV:SSÄ

Suomen parasta padelia voi seurata niin paikan päällä kuin kotikatsomoissa, sillä osakilpailujen ratkaisupelit lähetetään suorana ISTV:ssä. Monikameratuotantona toteutettavat lähetykset sisältävät myös studion, jossa tuodaan pelaajia tutuksi ja vihitään katsojia lajin saloihin.

Ottelutallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen Ruutu Urheilusta ja CUPRA Finnish Padel Tourin YouTube-kanavalta.


SEURAA CUPRA FINNISH PADEL TOURIA

Verkkosivut: www.finnishpadeltour.fi

Facebook: https://www.facebook.com/finnishpadeltour

Instagram: https://www.instagram.com/finnishpadeltour/