CUPRA Finnish Padel Tourin seuraava osakilpailu pelataan Jyväskylässä Padel Adderin uudessa hallissa

On aika palata ulkokentiltä halleihin, kun Suomen ykköskiertue jatkuu Jyväskylän Padel Adderissa, Keljon uudessa hallissa. Turnauksessa ovat mukana 3.7.2022 Salossa pelattujen ulkokenttien SM-kilpailujen mitalisteista mm. Saska Huttunen, Janne Wuorinen, Ella Sillanpää ja Saana Saarteinen.

Miesten sarjassa nähdään muutama tuore pari kun Saska Huttunen pelaa yhdessä Janne Wuorisen kanssa ja David Lozano pelaa Noah Johansenin parina. Miesten sarjaan ilmoittautui 14 paria, joten luvassa on paljon hienoja matseja. Samaan aikaan pelataan myös B-sarjat sekä miehissä että naisissa, joten Keljon uusi halli pääsee todelliseen testiin.

Naisissa maamme ykköspari Ella Sillanpää & Saana Saarteinen etsivät jälleen kerran itselleen haastajaa, kun voitosta voittoon edenneet tamperelaiset saapuvat Jyväskylään. Naisten sarjassa mukana on 10 paria, joten on lupa odottaa tiukkoja vääntöjä aina sunnuntain finaaleihin asti.

Sunnuntain pelit välieristä eteenpäin nähtävillä tuttuun tapaan RUUTU.fi -palvelussa ja ISTV:ssä.

Nähdään Keljossa! VAMOS!
VIIKONLOPUN TAPAHTUMAINFO JA AIKATAULUT

B-sarjan ottelut pelataan perjantaina ja lauantaina. Sarjan tapahtumat huipentuvat lauantain finaaleihin, jotka pelataan klo 14 naisissa ja klo 19 miehissä.

Naisten ja miesten FPT:llä ratkotaan neljä parasta paria lauantain aikana, ja sunnuntain välieräparit ovat selvillä lauantai-illan jännittävien käänteiden jälkeen. Lauantai-iltana päätetään kumpi välierä tulee ISTV:n streamin kautta, joten otteluohjelmassa näkyvät kentät saattavat vielä muuttua välierien osalta.

Sunnuntaina 14.8.2022 pelataan sekä naisten että miesten FPT-välierät sekä pronssipelit ja finaalit.

Naiset FPT:n välierät klo 10.00 ja finaali klo 14.00 alkaen. Pronssipeli alkaa klo 13.30. Palkinnot parhaille naisille jaetaan heti finaalin jälkeen.

Miehet FPT:n välierät klo 11.30 ja finaali klo 15.30 alkaen. Pronssipeli alkaa klo 15.00 ja palkintojenjako heti finaalin jälkeen.

RANKEDIN-VINKKEJÄ

Turnauskaaviot TÄÄLTÄ, tarkemmat kilpailuaikataulut TÄÄLTÄ sekä tulosseuranta TÄÄLTÄ.


RATKAISUPELIT SUORANA ISTV:SSÄ

Suomen parasta padelia voi seurata niin paikan päällä kuin kotikatsomoissa, sillä osakilpailujen ratkaisupelit lähetetään suorana ISTV:ssä. Monikameratuotantona toteutettavat lähetykset sisältävät myös studion, jossa tuodaan pelaajia tutuksi ja vihitään katsojia lajin saloihin.

Ottelutallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen Ruutu Urheilusta ja CUPRA Finnish Padel Tourin YouTube-kanavalta.


SEURAA CUPRA FINNISH PADEL TOURIA

Verkkosivut: www.finnishpadeltour.fi

Facebook: https://www.facebook.com/finnishpadeltour

Instagram: https://www.instagram.com/finnishpadeltour/