SEURAT TIEDOTTAA – Padel Tampere etsii junioritoiminnan koordinaattoria

Junioritoiminnan koordinaattori Padel Tampere ry

Etsimme Padel Tampereen junioritoiminnan pariin koordinaattoria, jonka työnkuvan keskiössä on valmennustapahtumien organisointi ja junioritoiminnan kehittäminen.

Junioritoiminnan koordinaattorina olet juniorityömme avainpelaaja. Toivomme sinulta innostavaa ja aktiivista otetta työhösi; olet motivoitunut, ja haluat osaltasi kasvattaa ja kehittää junioritoimintaamme kohti yhteisiä tavoitteita. Tehtävässäsi sinun tulee olla taitava viestijä sekä kirjallisesti että suullisesti, sillä teet paljon yhteistyötä junioreiden vanhempien ja muiden organisaatiomme ammattilaisten kanssa. Lisäksi tulet työskentelemään erilaisten järjestelmien parissa, minkä takia myös tietoteknisten taitojen tulisi olla hyvällä perustasolla.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ja ymmärrystä junioritoiminnasta. Odotamme, että omaat kyvyn hahmottaa junioritoimintaa osana laajempaa kokonaisuutta sekä organisaatiotasolla että kansallisesti.

Työ on osa-aikainen, ja tunteja tarjoamme 10-16 h/viikko. Työajan joustavuus antaa sinulle edellytykset itsenäiseen ajanhallintaan. Aloittaessasi saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen työtehtäviisi osaavan henkilökuntamme toimesta.

Haku on auki 15.7.2022 saakka, ja työn on tarkoitus alkaa 1.8.2022. Olethan meihin nopeasti yhteydessä, mikäli koet olevasi uusi avainpelaaja huipputiimissämme! Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen camilla@padeltampere.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Tarilo (jere.tarilo@padelclub.fi).