Padelliitto ja Fressi yhteistyöhön kehittävän ja turvallisen harjoittelun puolesta

Maanantai 13.6.2022

Fressi ja Suomen Padelliitto käynnistävät yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä padelharrastajien ymmärrystä kehonhuollosta ja oheisharjoittelusta osana turvallista ja kehittävää harrastamista.

Fressi on yksi Suomen suurimmista hyvinvointikeskus- ja kuntosaliketjuista sekä Suomen Padelliiton uusin asiantuntijakumppani. Yhteistyön tavoitteena on lisätä tietoisuutta kehonhuollon ja oheisharjoittelun tärkeydestä sekä ehkäistä vammojen syntymistä.

Padel on Suomen nopeimmin kasvava urheilulaji, joka houkuttaa matalan aloituskynnyksen myötä laajoja kohderyhmiä. Kun lajin suosio kasvaa, lisääntyvät myös pelaamisen aiheuttamat vammat. Vammojen riskiä pystytään kuitenkin merkittävästi pienentämään lajia tukevalla oheisharjoittelulla, alkuverryttelyllä sekä palauttavalla harjoittelulla.

Fressillä on Suomessa 43 toimipistettä 18 paikkakunnalla. Fressin kokemus ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat padelin harrastajille laadukkaat oheisharjoittelupuitteet joka puolella Suomea.
Fressin markkinointijohtaja Ville Välikoski on innoissaan alkavasta yhteistyöstä.

Vauhdilla kasvava padel sopii loistavasti yhteen Fressin arvojen ja palveluiden kanssa. Tuomme lajin harrastajille lisäarvoa oman asiantuntijuutemme kautta oheisharjoitteluun ja palautumiseen liittyvien sisältöjen muodossa. Lisäksi tarjoamme tietysti ilolla matalan kynnyksen liikunta- ja valmennuspalveluja niin padelharrastusta tukemaan kuin arjen sujuvuutta ja jaksamista edistämään”, Välikoski kommentoi.


Padelliiton kumppanuuspäällikkö Mika Virmalaisen mukaan Fressin kaltainen perhomisteinen kumppaniyritys istuu hyvin padelin vahvaan yhteisöllisyyteen ja ihmisläheisyyteen. Tämä kumppanuus on lajin kehittymiselle todella tärkeä. Saamme lajin pariin kokeneen asiantuntijakumppanin, joka pystyy tukemaan kaikkien padelista innostuneiden turvallista harjoittelua.


Oheisharjoittelu ja kehonhuolto auttavat pysymään ehjänä


Kumppanuus tulee näkymään Padelliiton kanavissa erilaisina helposti omaksuttavina treenivinkkeinä, joiden tavoitteena on edistää palautumista ja vähentää loukkaantumisriskiä. Neuvoja jakava Fressin valmennuspalvelujen tuotepäällikkö, fysioterapeutti Tiia Neuvonen tuntee padelin salat hyvin, sillä hän toimii muun muassa Suomen ykköspelaaja Max Sjövallin taustatiimissä.

Tekevälle sattuu aina, mutta harmittavan usein vammojen taustalla on myös puutteellinen alkuverryttely, oheisharjoittelu tai palautuminen. Haluan tehdä kaikkeni, että harrastajat ymmärtäisivät näiden tukevien harjoitteiden tärkeyden vammojen ennaltaehkäisyssä”, Neuvonen sanoo.


Fressin toimipisteissä on aina mahdollisuus personal trainerin palveluihin, ja merkittävässä osassa niistä myös fysioterapeutin hyödyntämiseen.
Fressi on myös räätälöinyt veloituksettoman padel-harrastajille suunnatun harjoitusohjelman: https://www.fressi.fi/potkua-padeliin-salilta/
Varaa maksuton fysioterapeutin konsultaatio: https://www.fressi.fi/fysioterapia