Valta vaihtui Finnish Padel Tourin naisten sarjassa – katso tallenteina FPT #5:n ratkaisuottelut

Tiistai 17.5.2021


Finnish Padel Tourin osakilpailussa Vantaan Martinlaaksossa saatiin uusi voittajapari, kun naisten sarjassa koko kauden voittamattomina porskuttaneet Ella Sillanpää ja Saana Saarteinen saivat paikan World Padel Tourin osakilpailun karsintoihin Kööpenhaminaan ja jäivät pois Vantaalta. Turnausvoittoon marssivat puhtaalla pelillä Anna Wall ja Martina Minetti.

ISTV NÄYTTI Cupra Finnish Padel Tour #5:n ratkaisupelit suorana lähetyksenä sunnuntaina. Voit katsoa ottelut tallenteina tämän artikkelin yhteydestä. Naisten finaalin näet artikkelin yllä olevalta videoruudulta. Finaalissa Anna Wall ja Martina Minetti kohtasivat parin Minna Torkki/Suheil Lizana. Alla olevassa videoruudussa on tallenne miesten finaalista, jossa Axel Waris ja Guillermo Demianiuk kohtasivat parin Saska Huttunen/Pyry Hyrkkönen.

Alla olevassa videoruudussa on tallenne naisten toisesta välierästä, jossa Wall/Minetti kohtasi parin Marsa Laukkoski/Kati Ranta.

Alla olevassa videoruudussa on tallenne miesten toisesta välierästä, jossa Ville-Veikko Hynninen ja Olli Marjamäki kohtasivat parin Huttunen/Hyrkkönen.

FPT Miehet

1. Guillermo Demianiuk & Axel Waris
2. Saska Huttunen & Pyry Hyrkkönen
3. Ville-Veikko Hynninen & Olli Marjamäki


FPT Naiset

1. Anna Wall & Martina Minetti
2. Minna Torkki & Suheil Lizana
3. Marsa Laukkoski & Kati Ranta

 


CUPRA Finnish Padel Tour #5 – Open Padel Vantaan lopputuloksia pääset tarkastelemaan kokonaisuudessaan täältä: https://padel.fi/2022/05/14/tulokset-cupra-fpt-open-padel-martinlaakso/

Yhteensä kymmenen osakilpailua sisältävän Finnish Padel Tourin viides osakilpailu pelataan 10.-12. kesäkuuta Padel & Golf Plaza Tuusulassa. ISTV näyttää FPT #6:n ratkaisuottelut suorana lähetyksenä. Tammikuulta siirretty FPT #1 pelataan elokuussa Jyväskylässä.

Kirjoittaja: Ville Jutila / Iltasanomat

Juttu julkaistu alunperin maanantaina 16.5.2022 Iltasanomien is.fi -verkkouutisena