TIEDOTE – Padelliitto hakee Suomen padelmaajoukkueille valmentajia

Maanantai 9.5.2022Vuosi 2021 oli Suomen padelmaajoukkueille lajin kotimaisessa historiassa kaikista menestyksekkäin ja hyviä otteita nähtiin padelin kansainvälisissä arvoturnauksissa laajalla rintamalla. Suomen A-maajoukkueet osallistuivat viime vuoden aikana niin Kansainvälisen Padelliiton FIP:n kuin Euroopan Padelliitto FEPA:n järjestämiin EM-kilpailuihin, jotka koronatilanteen johdosta järjestettiin poikkeuksellisesti saman vuoden aikana. Lisäksi seniori maajoukkue osallistui FEPA:n senioreiden Euroopan mestaruuskilpailuihin. Maajoukkueet onnistuivat jokaisessa arvoturnauksessa ja ikäluokassa ja saavuttivat uoeasti padelin kansainvälistä maailmankärkeä. Maajoukkueiden parhaimpina saavutuksia olivat ehdottomasti miesten padelmaajoukkueen joukkuekilpailun neljäs sija FEPA:n EM-turnauksessa Bilbaossa sekä seniorimaajoukkueiden neljännet sijat miesten sekä naisten joukkuekilpailuissa sennujen EM-kisoissa Portugalin Vilamourassa. 


Jatkaakseen maajoukkueiden viime vuoden aikana saamaa kansainvälisen menestyksen suuntaa ja vahvistakseen lajin kotimaisen huippu-urheilun progressiivista kehittämistä Suomen Padelliitto hakee nyt valmentajia naisten ja miesten maajoukkueille. Valmennustehtävät tarjoavat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän suomalaisen huippupadelin kehittämiseksi kohti kansainvälistä kärkeä.


Maajoukkuevalmentajahaku

Maajoukkuevalmentajan tehtävät koostuvat:
  •  maajoukkueiden toimintamallin suunnittelusta ja toteutuksesta, pelaajien valinnasta, yhteydenpidosta seuroihin ja pelaajiin, pelaajien tiedottamisesta, yms. (10-20h/kk)
  • leiritysten valmennuksista (3-5/vuosi) sekä
  • turnausvalmentamisesta kv-kilpailuissa (1-2/vuosi).
Mikäli olet kiinnostunut maajoukkuevalmentajan tehtävistä, koet pystyväsi kehittämään suomalaisia huippupelaajia sekä haluat olla mukana rakentamassa Suomen padelmaajoukkueiden kokonaisvaltaista toimintaa, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi keskiviikkoon 18.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: janne.jukarainen@padel.fi.


Tiedustelut: +358449772652 / Janne Jukarainen