CUPRA Finnish Padel Tour 2022 -kilpailukalenteriin muutoksia

Maanantai 2.5.2022

ELOKUUN FPT JYVÄSKYLÄÄN

Tammikuulle 2022 alun perin suunniteltu FPT #1 jouduttiin perumaan ja Suomen Padelliitto päätti, että tuo kilpailu järjestetään elokuussa. Padelliitto avasi kilpailun avoimeen hakuun ja saimme määräaikaan mennessä kuusi hakemusta. Elokuun FPT päätettiin lopulta myöntää Padel Adderille ja kilpailu järjestetään Jyväskylässä uudessa Padel Adder Keljon hallissa 12.-14.8.2022.

KESÄKUUN FPT:LLÄ UUSI JÄRJESTÄJÄ

Padel or Die:n uusi halli Seinäjoella kohtasi valitettavasti viivästyksiä toimittajien suhteen ja heille alun perin suunniteltu kesäkuun kilpailu jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan. Niinpä kesäkuun FPT sai uuden järjestäjän, kun Tuusulassa sijaitseva Plaza Padel Club järjestää kilpailun 10.-12.6.2022. Plaza Padel Club oli yksi elokuun FPT:n hakijoista.

VALINTAKRITEERIT

Valinta tehtiin maantieteellisen sijainnin ja hallin FPT-tason kilpailuun soveltuvien ominaisuuksien perusteella. Erityisen tärkeänä pidettiin ulkoahaku-kenttien löytymistä ja ISTV-streamin teknisten vaatimusten toteutumista.

CUPRA FINNISH PADEL TOUR 2022

CUPRA Finnish Padel Tour sisältää yhdeksän osakilpailua ja joulukuussa järjestettävän kauden huipennuksen Masters-turnauksen. CUPRA Finnish Padel Touria voi seurata niin paikan päällä kuin kotikatsomoissa, sillä kaikki osakilpailut lähetetään suorana IS-TV:ssä. Ottelutallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen niin Ruutu Urheilusta kuin kiertueen YouTube-kanavalta.