Kilpailujärjestäjähaku elokuun Cupra Finnish Padel Tourin osakilpailulle

Suomen Padelliitto käynnistää kilpailujärjestäjähaun koronatilanteen johdosta Tammikuulta 2022 siirretylle CUPRA Finnish Padel Tourin osakilpailulle.

Vuoden kymmenes osakilpailu on nimetty alkuperäiseksi CUPRA Finnish Padel Tour #1:ksi ja turnauksen uusi ajankohta tulee olemaan elokuussa 13.-14.8.2022.

Vielä ilman kilpailujärjestäjää olevan tapahtuman haussa toivomme hakemuksia erityisesti niiltä seuroilta, joille ei ole vielä myönnetty FPT-tason kilpailua kuluvalle kilpailuvuodelle. Haku tulee olemaan auki maaliskuun loppuun asti ja päätös kilpailun myöntämisestä julkaistaan 15.4. mennessä.

Tulemme ottamaan haussa huomioon myös ulkona järjestettävät kilpailut, kunhan kilpailunjärjestäjä on tehnyt varasuunnitelman huonon sään varalle.

Kilpailu myönnetään mm. maantieteellisen sijainnin ja hallin FPT-tason kilpailuun soveltuvien ominaisuuksien perusteella.

CUPRA Finnish Padel Tour #1

Kilpailun ajankohta: 13.-14.8.2022

Linkki hakemukseen: https://gest.fi/customers/jkcedi/3958

Hakuaika: 31.3.2022 saakka

Päätös kilpailupaikasta tehdään 15.4.2022 mennessä


CUPRA Finnish Padel Tour tuo viihdyttävän lajin myös kotisohville

CUPRA Finnish Padel Tour sisältää kymmenen osakilpailua, joissa ratkotaan myös Suomen mestaruudet. CUPRAn panostusten ansiosta tourista tulee näkyvämpi ja viihdyttävämpi kuin koskaan. CUPRA Finnish Padel Touria voi seurata niin paikan päällä kuin kotikatsomoissa, sillä kaikki osakilpailut lähetetään suorana IS-TV:ssä. Ottelutallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen niin Ruutu Urheilusta kuin kiertueen YouTube-kanavalta.

FPT-osakilpailut (Finnish Padel Tour)
Kilpailuvuoden aikana järjestetään 10 FPT-osakilpailua. Ne pitävät sisällään ”tavallisten” FPT-kilpailujen lisäksi yhden SM-kilpailun (sisä), sekä FPT-Mastersin vuoden lopuksi.

Vuoden 2022 Finnish Padel Tourin kilpailukalenteri nähtävissä täältä.