SENIORIPELAAJAKARTOITUS

Suomen Padelliitto saa aika ajoin kutsuja ystävyysturnauksiin (mm. kutsu Mallorcalla 28.4.-1.5.2022 pelattavaan senioriturnaukseen). Liitto haluaa tarjota lajia harrastaville pelaajille mahdollisimman paljon myös kansainvälisiä pelikokemuksia. Liitto kartoittaakin nyt senioripelaajia, jotka ovat kiinnostuneita edustamaan Suomea vastaavanlaisissa turnauksissa.

Ystävyysturnaukset eivät ole virallisia seniorimaajoukkueturnauksia, ja ne ovat osallistujilleen omakustanteisia. Peliasuista liitto neuvottelee edulliset sopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa (Adidas / Tretorn). Samoin matkajärjestelyissä hyödynnetään liiton kumppaneiden palveluita (mm. AthleticQ Finland).

Mikäli olet kiinnostunut edustamaan Suomea senioreiden kansainvälisissä turnauksissa ja pelitasosi on hyvällä kansallisella tasolla (senioreiden SM-kilpailut top 16, Sarjapadelin liiga- tai divarijoukkue, avoin kansallinen c-taso), niin ilmoittaudu oheisesta linkistä.

Turnauskutsujen saapuessa kulloisenkin ikäluokan pelaajille lähetetään erikseen tieto tapahtumasta ja kysely osallistumishalukkuudesta. Joukkuevalinnat tehdään pääsääntöisesti rankingjärjestyksessä, kuitenkin vuorotteluperiaatteella (ei aina samat osallistujat). Ystävyysturnauksissa pelit jaetaan pääsääntöisesti tasan, joten pelejä tulee kaikille.

HYVÄSSÄ HENGESSÄ – HYVÄSSÄ PORUKASSA – HYVÄÄ TULOSTA!