Ensimmäinen kansainvälinen padelin junioritapahtuma Vantaalla 12.3.2022

Suomen Padelliiton vuoden 2022 toimintastrategiassa yhdeksi päätavoitteeksi on asetettu suomalaisen padelin junioritoimintojen kehittäminen sekä lasten ja nuorten liikuntaa tukevat toimenpiteet.

Yksi uusista junioritoimintaa tukevista projekteista näkeekin ensiaskeleensa Vantaalla 12.3.2022, kun Padel Club Finlandin Tammiston klubilla järjestetään historian ensimmäinen Suomessa toteutettava kansainvälinen padelin junioritapahtuma.

Suomen Padelliitto on järjestämässä junioritapahtumaa yhteistyössä Viron Padelliiton kanssa ja ensimmäisessä yhteisessä tapahtumassa on tarkoitus kerätä kasaan lajia jo harrastaneita ja hieman edistyneempiä junioreita. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita juniorit, junioreiden vanhemmat kuin junioreiden valmentajajina toimivat henkilöt. Leiripäivän tavoitteena on tutustua, harjoitella ja pelata yhdessä sekä luoda pohjaa tuleville tapahtumille. Päivän aikana kummankin maan juniorit pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan sekä ennen kaikkea viettämään hauskan päivän yhdessä!

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA

Tapahtuman ajankohta: Lauantai 12.3.2022 klo 11:00-19:00 (tarkempi aikataulu lähempänä tapahtumaa)

Tapahtumapaikka:  Padel Club Finland Tammisto, Tammiston kauppatie 27, Vantaa

Tapahtuman hinta:  50€/juniori – sisältää kenttämaksut, valmennuksen ja pelit (ruoat ja juomat eivät sisälly hintaan)

Osallistujamäärä: Yhteensä 28 junioria (kummatkin maat yhteenlaskettuna)

Tapahtuma on tarkoitettu jo hieman edistyneille junioreille – ikäraja 18 vuotta.

Päivän aikana tullaan pelaamaan oikeita padel-otteluita ilman aikuisten valvontaa, joten toivomme, että pisteiden laskenta sujuu itsenäisesi.

Lisätietoja tapahtumasta antaa tarvittaessa Padelliiton juniorimaajoukkueen valmentaja Timo Hartikainentimo.hartikainen@padel.fi