Maailman suurin padelin turnauskiertue saapuu Suomeen

Maailman parhaat padel-pelaajat saapuvat Tampereen Hakametsässä järjestettävään Suomen ensimmäiseen viralliseen World Padel Tour Exhibition turnaukseen 30.6-3.7.2022. 

Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji n. 20 miljoonalla harrastajalla globaalisti. World Padel Tour -kiertue 23 turnauksellaan 16 eri maassa tulee tavoittamaan globaalisti yli 100 miljoonaa katsojaa. Ruotsilla on ollut oma World Padel Tour -turnauksensa jo viimeiset kaksi vuotta. Nyt on Suomen vuoro. 

2022 on World Padel Tourin historian laajin ja kansainvälisin kiertue. On hienoa saada turnaus vihdoin myös Suomeen. Odotamme innoissamme mitä kaikkien aikojen pohjoisin padel-turnaus tulee meille tarjoamaan.“ kommentoi World Padel Tourin kansainvälinen toimitusjohtaja Mario Hernando.

Padel on Suomen urheilun kuumin trendi 

Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji noin 20 miljoonalla harrastajalla. Padel  kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Suomessa on jo nyt yli 60 000 harrastajaa ja yli 650 padel-kenttää. Tällä kasvuvauhdilla Suomessa tulee olemaan vuonna 2023 jo yli 100 000 harrastajaa ja yli 1000 kenttää. 

On ollut hienoa huomata, että uusia aktiivisia pelaajia tulee padelin pariin jatkuvasti. Uusia kenttiä avataan myös kovaa vauhtia uusille paikkakunnille. Padel on selkeästi tullut Suomeen jäädäkseen, joten hienoa, että saadaan vihdoin myös oma World Padel Tourin turnaus.” kertoo Visa Korhonen Suomen Padelliitosta.

Maailman parhaat pelaajat kohtaavat toisensa Tampereella 

Tampere Padel Exhibition 2022 -nimeä kantava turnaus tarjoaa niin paikallisille kuin kansainvälisillekin padel-faneille mahdollisuuden nähdä maailman parhaita pelaajia kilpailemassa toisiaan vastaan Tampereella neljä päivää kestävässä turnauksessa.  Turnauksen yhteydessä tullaan järjestämään myös ehkä alueen kaikkien aikojen suurin padelin harrasteturnaus. 

Suomi elää padel-kuumetta. On jännittävää saada vihdoin Suomeen ja erityisesti Tampereelle virallinen World Padel Tour -turnaus. Tampere tarjoaa turnaukselle mahtavat puitteet.” sanoo Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntti.

Tampere Padel Exhibitionin järjestäjä Marko Kuusisto on myös innoissaan World Padel Tourin saapumisesta Suomeen ja Tampereelle. 

“Tampere on turvallinen ja upea kesäkaupunki luonnon keskellä – eli täydellinen toivottamaan kansainvälisen padel-yhteisön tervetulleeksi nauttimaan maailmanluokan padel-turnauksesta. Emme malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan ensimmäiset
turnaukseen osallistuvat ammattilaiset. Pelaajat ovat maailman parhaita padel-pelaajia ja kansainvälisiä supertähtiä, ja nyt he saapuvat ensimmäistä kertaa pelaamaan Suomeen. Lipunmyynti alkaa helmikuun aikana.”

Lisätietoa turnauksesta ja lipuista löydät myös osoitteesta https://www.padelopen.fi/