Finnish Padel Tourin Talenom Open saatu päätökseen – tamperelaisparien hienot otteet saivat jatkoa

Vuoden 2021 viimeinen Finnish Padel Tourin eli FPT:n osakilpailu pelattiin viikonloppuna Kempeleessä. Talenom Open Oulu -nimellä kulkenut turnaus järjestettiin upouudessa Padelkeskuksen hallissa, joka oli ollut turnausta ennen käytössä vasta neljän päivän ajan.

Turnausjohtaja Samuli Saukkonen kertoo olevansa tyytyväinen järjestelyiden sujumiseen. Myös pelaajat antoivat hyvää palautetta ja tunnelma olikin hyvä koko viikonlopun ajan. Oululaiset saivat vieraansa tuntemaan itsensä tervetulleiksi, toivottavasti pääsemme taas pian takaisin oulun lämpöiseen tunnelmaan.

Itse pelitapahtumissa ennakkosuosikit pitivät pintansa. Miesten B:ssä turkulaiset David Lozano ja Axel Waris myllyttivät vastustajiaan turnauspelistä toiseen ja naisten A:ssa Padel Westin Ella Sillanpää ja Saana Saarteinen jatkoivat vakuuttavia otteitaan, eivätkä antaneet haastajien yllättää tälläkään kertaa. Miesten A:ssa voiton vieneet Padel Tampereen Saska Huttunen ja Pyry Hyrkkönen joutuivat tekemään hieman enemmän töitä voittonsa eteen, mutta lopulta turnausvoitto matkasi edellisen FPT-turnauksen tapaan tamperelaisille.

FPT #10 + kansalliset kilpailut

Miehet B

1.sija Axel Waris ja David Lozano

2.sija Jesse Liljegren ja Pietari Järvinen

Naiset A / FPT

1.sija Ella Sillanpää ja Saana Saarteinen

2.sija Ninni Hietaniemi ja Annika Sillanpää

Miehet A / FPT

1.sija Saska Huttunen ja Pyry Hyrkkönen

2.sija Tuomas Manner ja Eero Myllymäki

Tarkemmat ottelutulokset ja sijoitukset pääset tarkastelemaan alta löytyvästä linkistä:

https://rankedin.com/en/tournament/6260/fpt-11-oulu-talenom-open/matches