Suomen Padelliitto Olympiakomitean varsinaiseksi jäseneksi

Suomen Padelliitto on hyväksytty Suomen Olympiakomitean varsinaiseksi jäseneksi. Päätös asiaan saatiin lauantaina 20.11. järjestetystä Olympiakomitean syyskokouksesta. Padelliitto on jo aiemmin ollut Olympiankomitean kumppanuusjäsenä, mutta tästä eteenpäin nyt myös virallinen jäsen. 

Liiton hakemus täysjäseneksi jätettiin syksyllä 2021.

Suomen Olympiakomitean mukaan jäseniksi voidaan hyväksyä valtakunnalliset rekisteröidyt aatteelliset yhdistykset, joiden toiminnan pääasiallisena tarkoituksena on liikunnan, huippu-urheilun tai muun urheilun edistäminen.

”Padel on viimeisten vuosien aikana kasvanut kotimaassamme räjähdysmäisellä vauhdilla ja levinnytkin jo laajalle alueella ympäri Suomea, mutta suurelle yleisölle nuori laji on edelleen varsin tuntematon. Olympiakomitean varsinaisen jäsenyyden myötä padel vakiinnuttaa kuitenkin paikkaansa suomalaisen urheilun isommassa yhteisössä. Hienojen uutisten myötä haluan ehdottomasti kiittää tähänastisesta matkasta jäsenseurojamme ja muita kenttätoimijoita sekä kaikkia lajin eteen Suomessa työtä tekeviä ja aiemmin lajin parissa mukana toimineita. Tämä tunnustus on meille kaikille lajin parissa toimiville merkittävä edistysaskel tunnettavuuden ja vaikuttavuuden kannalta. Jatkamme Suomen Padelliitossa lajin edistämistä ja sen tunnettavuuden sekä edunvalvonnan eteen tehtävää työtä”, kommentoi Padelliiton liittokoordinaattori Visa Korhonen

 Lisätietoja: https://www.olympiakomitea.fi/