Riina Raskunen valittu Suomen Padelliiton kilpailukoordinaattoriksi

Hakuprosessi Padelliiton tiimipelaajan osalta on saatu päätökseen. Liiton uudeksi kilpailukoordinaattoriksi on nimetty lahtelainen Riina Raskunen.

Padelliiton uutena työntekijänä Raskusen vastuualueina tulee olemaan erityisesti liiton valmennus-, koulutus- ja kilpailutoiminnat ja hän tulee toimimaan liiton päivittäisissä toiminnoissa vahvasti Visa Korhosen peliparina.

Riinalla on ennen padelia pitkä lähes 30-vuotinen tausta jalkapallon puolelta ja hän on ollut pelaajan lisäksi monissa muissa eri rooleissa jalkapallomaailmassa. Padelia Riina alkoi vastaavasti pelaamaan reilu vuosi sitten ja laji veikin heti täysin mennessään, kuten on käynyt niin monelle muullekin. Padelliiton ohjaajakurssin nainen suoritti viime kesänä Lahdessa ja hän on aiemmin mm. ohjannut aloittelevia padelharrastajia sekä järjestänyt pienempiä padel-turnauksia.

Liikunta-alan työhistoriansa lisäksi hänellä on vahva tausta myös erilaisista tapahtumatuotannoista ja hän on toiminut useissa Suomessa järjestetyissä isoissa kansainvälisissä urheilutapahtumissa erilaissa vastuurooleissa.

Uuden kilpailukoordinaattorin ensimmäinen iso työprojekti uudessa tehtävässään tulee olemaan vuoden 2022 kilpailujärjestäjähaun käynnistäminen ja Padelliiton ensi vuoden kilpailu ja -koulutuskalenterien rakentamiseen liittyvät toimet. Riinan kokemusta tullaan hyödyntämään monipuolisesti myös muiden lajitapahtumien organisoinnissa sekä ennen kaikkea kehittyvän Finnish Padel Tourin eri toiminnoissa. Riinan vahvuutena on myös espanjan kielitaito, jonka kautta liitossa saadaan lisää tulitukea myös lajin kansainvälisille toiminta-alueille.

Ensi askeliaan uudessa toimenkuvassaan Riina kuvailee näin:

-Olen erittäin innoissani, kun pääsen osaksi Padelliiton timanttista tiimiä ja kehittämään omalta osaltani rakastamani lajin kilpailu- ja valmennustoimintaa. Kiva päästä tutustumaan lajin harrastajiin ympäri Suomea ja maailmaa, nyt on tullut jo lahtelainen padel-kulttuuri hyvin tutuksi.
Uskon että monipuolisen työ-, koulutus- ja yritystaustani ansiosta tuon Padelliiton jengiin uuden vahvan pelaajan ja pystyn omalla panoksellani viemään lajia eteenpäin. Olen 100% tiimipelaaja ja puhallan yhteen hiileen Visan ja kumppanuuspäällikkö Mika Virmalaisen sekä Padelliiton muun yhteisön kanssa. Minuun saa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä ja tulla juttelemaan vaikkapa kisoissa tai muissa tapahtumissa.

Riinaan saa yhteyden parhaiten alussa sähköpostitse:
riina.raskunen@padel.fi

Tervetuloa Suomen padelperheeseen Riina!