Paulúns Padel Challenge: Mitä eroa on harrastajalla ja maajoukkuepelaajalla?

Kuinka paljon padelissa voi kehittyä muutamassa kuukaudessa? Entä mitä tapahtuu, kun padelharrastajat saavat vastaansa kokeneet maajoukkuepelaajat. Seuraa koko syksyn kestävää Paulúns Padel Challengea Padelliiton ja Paulúnsin somekanavissa, niin tiedät.

Paulúns Padel Challengessa kuopiolaiset padelharrastajat Katri ja Eeva kohtaavat koko syksyn intensiivisen harjoitusjakson jälkeen Suomen maajoukkueen kokeneet huippupelaajat Suheil Lizanan ja Minna Torkin.

Seuraa Katrin ja Eevan matkaa Padelliiton ja Paulunsin kanavissa:

Syksyn valmennuskumppanina toimii espanjalaisen Nacho Porton johtama Finspadel Akatemia. Fressi Kuopion fysioterapeutti Tiia Neuvosen avulla haastajat saavat puolestaan tärkeää tukea fyysisten ominaisuuksien suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen kehittämiseen. 

Apuna kovassa haasteessa ovat Suomen Padelliiton huippuvalmentajat sekä Paulúnsin mysli- ja granolatuotteet. Lisäksi matkaa vauhdittavat adidas, IQ Fuel, Fressi Kuopio ja Holiday Inn

”Kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi on kiva lähteä tekemään tätä haastetta juuri Paulúnsin kanssa. Isoimpana motiivina meillä on kehittyä ja oppia uutta padelista, mutta on myös jännittävää kokea koko tämä matka ja nähdä, millä tasolla Suomen padel menee”, Eeva kuvailee haastajien tunnelmia.

Into vastaan kokemus 

Maajoukkueparin Suheil Lizana on kokenut tennis- ja padelvalmentaja, ja hänellä on viime vuosilta taskussaan täysi värisuora padelin SM-mitaleja. Lizana arvelee kokemuksen olevan maajoukkuepelaajien puolella.

”Haastajilla on hyvä urheilutausta, joten he kehittyvät varmasti nopeasti, mutta verkon tällä puolella kokemusta on enemmän. Haasteen idea on kiva, mielenkiintoista lähteä mukaan. Pelistä tulee varmasti hauskaa”, Lizana ennakoi.

Syksyn edetessä haastavat osallistuvat Jyväskylässä 12.-14. päivä marraskuun  järjestettävään Padelliiton kansalliseen turnaukseen, joka on hyvä pelikunnon mittari syksyn peli- ja fysiikkatreenien jälkeen.
Lähtötasoaan Katri ja Eeva lähtivät mittaamaan Tampereella 10.-12. syyskuuta järjestettyyn kansalliseen turnaukseen. Katso Padelliiton Instagramista miten reissu sujui.