Paulúns Padel Challenge – Uskallatko haastaa Suomen padelmaajoukkueen?

Paulúns Padel Challenge on elämäsi suurin padelhaaste. Jos olet valmis heittäytymään mukaan ja kokemaan unohtumattoman padelelämyksen, valitse itsellesi pari ja hae mukaan.

Suomen Padelliiton uusi yhteistyökumppani, mysli- ja granolabrändi Paulúns tarjoaa ensi syksynä yhdelle onnekkaalle pelaajaparille ainutlaatuisen mahdollisuuden testata rajojaan ja saada arvokkaita vinkkejä omaan harjoitteluunsa ja hyvinvointiinsa.

Paulúns Padel Challenge sisältää koko syksyn kestävän harjoitusjakson, joka huipentuu joulukuussa pelattavaan haasteotteluun, jossa kilpailun voittajat kohtaavat padelmaajoukkueen huippupelaajat.

”Paulúns Padel Challenge on todella mielenkiintoinen kokemus kenelle tahansa urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Olen tästä projektista todella innoissani ja rehellisesti sanottuna odotan erittäin suurta hakemusmäärää”, Suomen Padelliiton kumppanuuspäällikkö Mika Virmalainen aloittaa.

”Padelin harrastajamäärät kasvavat hurjaa vauhtia ja myös maajoukkueen toiminta on vahvassa nousussa. Syksyn aikana saamme osoitettua mielenkiintoisella tavalla, miten kovatasoista kilpapadel oikeasti on. Näemme myös, miten tavallinen harrastaja voi kehittää omaa osaamistaan ja miten se vertautuu huippupelaajiin”, Virmalainen perustelee.

Matka on tärkeämpi kuin päämäärä

Valittu pari saa koko syksyn ajaksi harjoitusohjelman sekä etä- ja lähivalmennusta Suomen Padelliiton huippuvalmentajilta, monipuolisen tuotepaketin Padelliiton yhteistyökumppaneilta sekä tietenkin ison kasan Paulúnsin mysli- ja granolatuotteita varmistamaan laadukkaan energiansaannin ennen ja jälkeen treenien.

Matka huipentuu joulukuussa Helsingissä Padel Messukeskuksessa pelattavaan haasteotteluun Suomen padelmaajoukkueen pelaajia vastaan. Majoituksesta huolehtii Holiday Inn Helsinki -hotelli. Majoitus on neljälle hengelle, joten myös huolto- ja kannustusjoukot mahtuvat mukaan.

Haasteen etenemistä seurataan koko syksyn ajan Paulúnsin ja Padeliiton somekanavissa, jonka myötä myös muilla padelista kiinnostuneilla on mahdollisuus saada vinkkejä omaan treeniarkeensa.

“Mies-, nais- tai sekapari, ei väliä. Haasteessa onnistumisessa auttaa, jos on jo vähän padeltaustaa. Sopivan haastajaparin tärkein ominaisuus on avoin mieli ja rohkeus heittäytyä ennakkoluulottomasti mukaan syksyn elämysmatkalle”, Virmalainen kuvailee.

Näin haet mukaan

Valitse itsellesi pari, tee hakuvideo ja lähde mukaan Paulúns Padel Challengeen.

Paulúns Padel Challengen haku on avoinna 31.7.21 asti. Voittajapari valitaan elokuun alussa ja haasteen edistymistä voi seurata koko syyskauden ajan sekä Paulúnsin että Padelliiton somekanavissa.

HAE TÄSTÄ

Mukana tarinassa ovat myös Padelliiton muut yhteistyökumppanit Adidas Tretorn Finland, iQ Fuel Finland ja Holiday Inn. Kampanjan käytännön toteutuksesta vastaa Padelliiton yhteistyökumppani 10 Sports Marketing Hub.