Historian ensimmäiset junioreiden kansalliset padelkilpailut pelataan 30.7.-1.8.2021 Vantaan Rajatorpassa

Suomen Padelliiton historian ensimmäiset junioreiden kansalliset kilpailut järjestetään heinä- ja elokuun vaihteessa 30.7.-1.8.2021. Kilpailun järjestäjänä toimii jäsenseuramme Padel Helsinki ja kilpailupaikkana toimii Padel Vantaan uudet Rajatorpan ulkokentät.

Turnauksessa on mukana sarjaluokat U12, U14 sekä U16. Kilpailut ovat kaikille avoimet ja mukana on tytöille sekä pojille omat sarjat! Turnauksen kesto tarkentuu lopullisten ilmoittautumismäärien mukaan, mutta osallistujamäärältään isompi turnaus voi kestää koko viikonlopun.
Turnaukseen ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti oman peliparin kanssa, mutta pareja voidaan myös yhdistää. Osallistumismaksu turnaukseen on 20€ per henkilö ja se kattaa jokaiselle vähintään kaksi ottelua!

Ilmoittautuminen tapahtuu Rankedin.com -sivuston kautta ja palvelun kautta voi seurata turnauksen tapahtumia myös reaaliajassa tulospalvelun muodossa.
Linkki ilmoittautumiseen: https://rankedin.com/en/tournament/5440/junioreiden-kansalliset-kisat-u12-u14-u16-padel-vantaa-rajatorppa-30-7-1-8-2021/players

Tapahtumassa seurataan vallitsevaa Suomen koronatilannetta ja käytännön järjestelyissä noudatetaan aluhallintovirastojen antamia ohjeita. Kilpailunjohtajana toimii Mikko Murtomäki. Lisätietoa turnauksesta antaa Padel Vantaan asiakaspalvelu sähköpostitse info@padelvantaa.com!