Naisten A-maajoukkueen pelaajarinki viimeisteli kisakuntoa Turun Padel Parkissa

Naisten A-maajoukkue osallistuu miesten tavoin kansainvälisen Padelliiton FIP:n järjestämään EM-turnaukseen Espanjan Marbellassa 28.6-4.7.2021.

Kuva: Joni Luolamaa / Padelluola

Naisten maajoukkueen Turun PadelParkissa 22.-23.5. järjestetylle leirille osallistui maajoukkueen leiritysrinkiin valitut 10 naispelaajaa. Turun viikonloppu toimi valmistavana leirinä ja se vietiin läpi Suomen Padelliiton valmennuspäällikön Eemeli Jokisen johdolla. Leiriviikonloppu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja antoi myös Jokiselle reilusti työkaluja lopullisen kisajoukkueen nimeämistä ajallen.
Lopulliseen kisajoukkueeseen tullaan valitsemaan yhteensä kahdeksan naista, joista neljä pelaajaa nimettiin joukkueeseen jo aiemmin toukokuussa.

Leiriviikonloppu oli kokonaisuudessaan tosi positiivinen tapahtuma. Leirillä oli hyvä tekemisen meininki, töitä tehtiin tosissaan, mutta hyvällä fiiliksellä ja valmentajana sain kerättyä paljon tietoa pelaajien tasosta. Pelaajien taso onkin selkeästi edistynyt myös naisissa ja kärkeä on tavoitettu laajalla rintamalla. Paljon uusia nousevia pelaajia on näköpiirissä ja kaikki näyttää sen suhteen tosi positiiviselta. Joukosta nousi esiin ja erottui ehdottomasti myös hyviä yllätyksiä, mutta koska en ole kisavalintoja vielä tehnyt, niin en lähde nimeämään ketään erillisesti tässä vaiheessa. Lopulliset valinnat kisajoukkueisiin tullaan tekemään viimeistään ensi viikon alussa, mutta mahdollisesti jo aiemmin tällä viikolla mikäli koen, että siihen on tarpeeksi dataa. ” kommentoi Eemeli Jokinen.


Iso kiitos leirityksen mahdollistaneelle PadelParkille hienoista puitteista, huolenpidosta ja tarjoiluista sekä Padelliiton yhteistyökumppaneille Adidas Tretornille palloista ja iQ fuelille juomista.