Miesten A-maajoukkueen leiritysrinki palasi pitkän tauon jälkeen pelikentille Espoossa

Suomen naisten ja miesten maajoukkueet osallistuvat Kansainvälisen Padelliitto FIP:n EM-turnaukseen Espanjan Marbellassa 28.6.-4.7.2021.

EM-turnaukseen valmistautuva miesten A-maajoukkueen pelaajarinki kokoontui vappuviikonloppuna Espooseen valmistavan leirityksen merkeissä. Naisten maajoukkueen vastaavaa leiritys tullaan järjestämään Toukokuun lopulla.

Suomen Padelliiton valmennuspäällikön Eemeli Jokisen mukaan viikonlopun leiritys oli varsin onnistunut.

Pelaajat oli mahtavalla motivaatiolla mukana ja pelit olivat kovatasoisia ja tasaisia. Suomen padelin taso on miehissä  laajentunut niin paljon, että todella kovia pelureita jää tällä kertaa myös kisajoukkueen ulkopuolelle. Valmentajalla oli todella positiivinen ongelma valintojen kanssa, koska pelaajat olivat tasaisia ja oli vaikea löytää eroja heidän kesken. 8 hengen joukkue ei aina välttämättä tarkoita 8 absoluuttisesti parasta pelaajaa, vaan tärkeintä on löytää se oikea kokoonpano, oikeat parit ja ryhmän dynamiikka mikä saadaan pelaajien kesken.” kommentoi valmennuspäällikkö Eemeli Jokinen.

Lopulliseen kisajoukkueeseen tullaan valitsemaan 8 naista ja 8 miestä. Espanjan koneeseen Suomen maajoukkueet astuvat Juhannuksen aikaan.

Erityiskiitos leirityksen mahdollistaneelle Padel Houselle huippuolosuhteista, Padelliiton yhteistyökumppaneille Adidas Tretornille palloista ja iQ Fuelille pelaajien ja valmentajan nesteytyksestä.

Kaikki kuvat FotoJonas