Sporttiturva – varmista turvallinen padel-harrastuksesi

Avaamme Sporttiturva-vakuutuksen oston mahdolliseksi padel-harrastajille, nyt myös ilman kilpailulisenssiä.

Padelin harrastaja- ja jäsenseuramäärien ollessa suuressa kasvussa, Suomen Padelliitto haluaa myös helpottaa osaltaan turvallisen harrastamisen mallia avaamalla uuden ostopolun harrastajien lisäturvan hankintaan.

Aiemmin Sporttiturva on ollut sidottuna kilpalisenssien ostoihin ja suunnattu turvaamaan kilpailevien urheilijoiden harrastamista. Uuden ostopolun myötä vakuutusturvan pystyy hankkimaan myös satunnaisemmin kentillä liikkuva, mutta jäsenseuraan kuuluva padel-harrastaja.

Padeliin suunnatun harrastevakuutuksen tarjoaa Padelliiton virallinen yhteistyökumppani Pohjola Vakuutus ja heidän kauttaan vakuutuksen haltijat pystyvät sujuvasti hyödyntämään myös Pohjola Sairaalan hoitopolun.

Sporttiturva turvaa seuraurheilun sekä padelin harrastamisen

Sporttiturva on kausikohtainen urheiluvakuutus, joka korvaa harrastuksen parissa sattuvien äkillisten tapahtumien aiheuttamia loukkaantumisia ja näistä aiheutuvia tutkimus- ja hoitokuluja. Sporttiturva on voimassa yhden peli-/harrastuskauden kerrallaan, jolloin voi helposti arvioida vakuutusturvan tarpeen aina kausikohtaisesti.

Sporttiturvan piiriin kuuluvia äkillisiä tapahtumia ovat esimerkiksi erilaiset urheillessa sattuvat nyrjähtämiset, venähtämiset ja murtumiset.

Sporttiturva korvaa myös tilanteissa, joissa vahinko ei johdu ulkoisesta tekijästä, vaan loukkaannut esimerkiksi oman voimanponnistuksen johdosta.

Milloin Sporttiturva on voimassa ja mitä se korvaa?

Sporttiturva on voimassa padel-otteluissa, kilpailuissa, harjoituksissa ja välittömästi harrastukseesi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Vakuutus on voimassa myös lajiin liittyvillä urheiluleireillä.

Alle 12-vuotiailla padelharrastajilla Sporttiturvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.

Sporttiturvasta korvataan vahinkoa kohden hoitokorvausta 15 000 euroon asti, haittakorvausta 30 000 euroon asti ja kuolinkorvausta 8 500 euroon asti. Vakuutuksesta korvataan kuluja, jotka ovat aiheutuneet kolmen vuoden sisällä vahingon sattumisesta. Poikkeuksena ovat hammasvammat, joissa ei ole enimmäiskorvausaikaa.

Sporttiturvan ostopolku

Sporttiturva vakuutuksen pystyt hankkimaan Suomisportin applikaation tai nettisivujen kautta. Vakuutuskaudet päättyvät aina kalenterivuoden loppuun riippumatta ostopäivämäärästä.

OSTOPOLKU:

 1. Lataa puhelimeesi Suomisport-sovellus tai mene Suomisportin nettisivuille: https://info.suomisport.fi/
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi kirjaamalla sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi
 3. Lähetä minulle kirjautumiskoodi”.
 4. Saat kirjautumiskoodin
 5. Kun olet kirjautunut palveluun, siirry kohtaan:
  • Ostamaan Lisenssit * Vakuutukset * jäsenyydet
 6. ”Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin
 7. Valitse vakuutuksen saaja**
 8. Valitse laji: Padel
 9. ”Harrastusvakuutuksen lunastaminen”***
 10. Valitse oma jäsenseurasi
 11. Valitse Harrastevakuutus
 12. Pääset maksamaan vakuutuksen
 13. Jatka liikkumista turvallisin mielin

**Lapsellesi vakuutusta hankkiessasi, sinun tulee täyttää sovelluksen ohjeiden mukaisesti myös huollettavan tiedot.

***Nimellinen lisenssi, jonka hinta 2€ kattaa transaktiokulut