Seurawebinaari: Suomisportin seurapalvelut ja Pohjola Vakuutus

Suomen Padelliiton vuoden ensimmäisessä liiton jäsenseuroille suunnatussa seurawebinaarissa sunnuntaina 28.2 klo 18-20.30 aiheina käsitellään Suomisportin hyödyntämistä seurapalveluissa sekä Pohjola Vakuutuksesta vakuutusturvaa padelin harrastajille.

Suomisport seurapalvelu on urheiluväen oma digitaalinen palvelu, joka on kehitetty helpottamaan seurojen arkea. Palvelun avulla seura hallinnoi ryhmiä ja jäsenyyksiä, myy tapahtumia ja kursseja sekä paljon muuta. Palvelu toimii myös apissa ja toimii mobiililaitteissa.

Suomisportin asiantuntijana tilaisuudessa on Maria Ulvinen Olympiakomiteasta. Hän kertoo Suomisport seurapalvelusta ja sen käyttöönotosta sekä muista mahdollisuuksista.

Pohjola Vakuutus on Suomen Padelliiton yhteistyökumppani, joka vastaa liiton urheiluvakuutuksista ja lisäksi Pohjola Sairaala toimii liiton terveyskumppanina. Yhteistyö tarjoaa padelin harrastajille ja pelaajille kattavan vakuutusturvan ja sujuvan hoitopolun.

Vakuutusasioiden asiantuntijana tilaisuudessa on urheilupäällikkö Ari Koski Pohjola Vakuutuksesta. Hän kertoo mm. Pohjola Sporttiturvan sisällöstä sekä Pohjola Sairaalan kattavasta palvelutarjonnasta.

Webinaarin aikataulu:

18.00-19.00 Suomisport, Maria Ulvinen

19.00-19.30 Yleistä keskustelua ja kysymyksiä Suomisportiin liittyen

19.30-20.30 Pohjola Vakuutus ja Pohjola Sairaala, Ari Koski

Webinaari on suunnattu Suomen Padelliiton jäsenseurojen toiminnanjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja asioista päättäville seuran toimihenkilöille.