Tiedote 10.2.2021 Suomen Padelliiton kilpailutapahtumat peruttu 31.3.2021 saakka

Suomen Padelliitto on päättänyt liittohallituksensa päätöksellä peruuttaa kaikki liiton kilpailutapahtumat 31.3.2021 saakka.

Vallitseva koronatilanne on vaikeuttanut huomattavasti kilpailukauden käynnistämistä ja muuta kilpailutoimintaa. Päätös myös maaliskuun kilpailuiden peruuttamisesta tuli aiheelliseksi, koska pandemiatilanne ei ole osoittanut laantumisen merkkejä ja tilanne on edelleen vakava.

Suomen Padelliitto haluaa päätöksellään kantaa vastuunsa ja olla näillä toimilla edesauttamassa vakavan tautitilanteen hillitsemistä, sekä vähentää mahdollisten tartuntaketjujen leviämistä isompien tapahtumien yhteydessä.

Harrastus- ja kilpaharjoitustoimintojen osalta kukin liiton jäsenseuroista tekevät omat päätöksensä. Suomen Padelliitto suosittelee jäsenseurojaan seuraamaan edelleen tarkasti Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) antamia ohjeita tartuntojen ehkäisyssä ja noudattamaan viranomaissuosituksia tilanteen mahdollisesti pahentuessa. 

Liittohallitus käsittelee ja päättää lopuista kevätkauden kilpailuista maaliskuun hallituksen kokouksessa 7.3.2021.