Suomen Padelliiton liittohallituksen kuukausitiedote tammikuu 2021

Tervehdys Suomen koko padelperheelle!

Suomen Padelliiton hallitus toimittaa hallituksen kokousten jälkeen ”Padelliiton kuukausikirjeen”, joka julkaistaan liiton omissa viestintäkanavissa sekä lähetetään sähköpostitse jäsenseuroihin. Tiedotteeseen kootaan ajankohtaisia asioita liiton toimintaan liittyen. Seurojen toivotaan jakavan tiedote edelleen omille jäsenilleen. Tällä tavoin liiton toimintaa saadaan näkyvämmäksi näiltäkin osin.

VUODEN 2021 HALLITUS KOKOONTUI

Suomen Padelliiton osin vuodelle 2021 uudistunut hallitus kokoontui hallitusvuotensa ensimmäiseen kokoukseen tammikuun puolessa välissä. Hallituksen jäsenet vuonna 2021 ovat: Janne Jukarainen(pj), Eemeli Jokinen (vpj), Kati Ranta, Anu Kentala, Mari Tirkkonen-Saunamäki, Marja-Leena Vuorinen, Kalle Väinölä, Hans Koivu ja Ville Pajakkala. Ensimmäisessä kokouksessa hallitus järjestäytyi sekä maalaili askelmerkkejä kuluvan vuoden toimintaan. Kilpailumääräykset päätettiin päivittää helmikuun puoliväliin mennessä sekä tehdä valinnat liiton valmennustiimin kokoonpanosta. Valinta tehdään tulleiden hakemusten ja haastatteluiden perusteella.

LIITTOKOORDINAATTORI VISA KORHONEN

Suomen Padelliiton ensimmäinen palkattu työntekijä Visa Korhonen aloitti työt liiton liittokoordinaattorina 7.1.2021. Visan työnkuvaan kuuluu mm. yhteistyö liiton jäsenseurojen ja sidosryhmien kanssa, erilaisten hankkeiden suunnittelu- ja toteutus, kilpailutoiminnan koordinointi, junioritoiminnan kehittäminen, liiton viestintä sekä muu liiton hallinnon koordinointi.                             

SUOMEN PADELLIITON UUDET KOTISIVUT

Vuosi 2021 alkoi padelliitossa toivotun päivityksen merkeissä. Liiton uudet kotisivut julkaistiin tammikuun alussa. Sivuille on koottua tietoa padelista Suomessa. Siellä myös tiedotetaan liiton ajankohtaisista tapahtumista. Käykäähän tutustumassa www.padel.fi.

PADELOHJAAJAKOULUTUKSET

Suomen Padelliiton valmentajakoulutusjärjestelmän 1. tason Padelohjaajakoulutuksia pyritään järjestämään vuoden aikana useita eri puolilla Suomea. Koulutukset pyritään aloittamaan viimeistään maaliskuussa ja ne toteutetaan yksipäiväisinä. Koulutusajankohdista ilmoitetaan helmikuun aikana liiton kotisivuilla (www.padel.fi)

KEVÄÄN 2021 KILPAILUT

Kevään 2021 kilpailut näkyvät liiton kotisivujen Toimintakalenterissa. Koronan vuoksi alkuvuoden kilpailut on jouduttu perumaan. Myös helmikuulle suunnitellut kilpailut on päätetty perua.

TULEVAT TAPAHTUMAT 

Padelliiton alaisia kilpailuja:

AIKA              JÄRJESTÄJÄ      LUOKAT

26-28.2.2021 Padel House   KISAT PERUTTU KORONATILANTEEN VUOKSI

6-7.3.2021     Padel Lakeus MB / MC / MD / NC 

12-14.3.2021 Padel Tampere    FPT#2 Avoimet SM-kisat aikuisille ja junioreille MA / NA / U12 / U14 / U16

20-21.3.2021 Salon Tennisseura  MC / NC

26-28.3.2021 Padel House   MA / MB / MC / MD / NA / NB / NC / ND / M45 / M50 / M55 / N40 / N50 / N55

KORONAVIRUS

Suomen Padelliitto kehottaa jäsenseurojaan sitoutumaan toiminnassaan Olympiakomitean 21.1.2021 päivittämiin suosituksiin terveysturvallisista harjoitus- ja kilpailutoiminnoista. Ne puolestaan perustuvat OKM:n ja THL:n laatimiin suosituksiin.

Alla linkki suosituksiin.

Suositukset terveysturvalliseen harrastus- ja kilpailutoimintaan

https://www.olympiakomitea.fi/2020/11/20/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Padelterveisin!                          

Suomen Padelliiton hallitus