Tiedote 25.1.2021 FPT #1 ja kansalliset kilpailut 12.-14.2.2021 peruttu!

Suomen Padelliitto ja PadelPark ry ovat yhteisymmärryksessä päättäneet peruuttaa 12.-14.2. kaavaillun Finnish Padel Tour #1 ja kansallisten kilpailujen Turun osakilpailun.


Peruutuksen syynä on vallitseva vakava koronatilanne sekä siitä kehittynyt ja Suomeen rantautunut virusmuunnos.


Suomen Padelliitto sekä PadelPark ry noudattavat tällä päätöksellä viranomaisten antamia isojen tapahtumien kokoontumismääräyksiä ja haluavat olla osana hillitsemässä virusmuunnoksen leviämistä kotimaassamme.


Harrastus- ja kilpaharjoitustoimintojen osalta kukin liiton jäsenseuroista tekevät omat päätöksensä. Suomen Padelliitto suosittelee jäsenseurojaan seuraamaan tarkasti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ohjeita tartuntojen ehkäisyssä ja noudattamaan viranomaissuosituksia tilanteen mahdollisesti pahentuessa.