Suomen Padelliitto hakee JUNIOREIDEN ja SENIOREIDEN MAAJOUKKUEVALMENTAJIA!

Padelin harrastaminen Suomessa kasvaa lähes räjähdysmäisesti. Suomen Padelliitto haluaa olla tukemassa lajin kasvua. Liitto hakee nyt joukkueeseensa uusia monipuolisia junioreiden ja senioreiden maajoukkuevalmentajia.

Uusille pelipaikoille etsitään oma-aloitteisia ja aktiivisia joukkuepelaajia, joilla on ymmärrystä padelin pelistrategioista, näyttöjä valmennustyöstä ja valmiudet toimimaan yhteistyössä hallituksen kanssa liiton pelikirjaa toteuttaen.

Liiton pelikirjan mukaan uusien pelipaikkojen puolustuspelaamisessa korostuu maajoukkuetoiminnan kehittäminen yhdessä valmentajakollegoiden kanssa siten, että maajoukkueiden valmennus, toimintatavat ja pelilliset esitykset edesauttavat pelaajien etenemistä kansainvälisille pelikentille.

Hyökkäyspelaamisessa korostuu pelaajakartoitus sekä maajoukkueleirien organisoiminen ja maajoukkuevalintojen tekeminen yhteistyössä valmentajakollegoiden ja seurojen kanssa.

Pelaajasopimus on alkuun projektiluontoinen. Pelit alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Suomen Padelliitto tarjoaa sinulle hyvän korvauksen sekä laadukkaan koulutuspolun kehittääksesi valmentajaosaamistasi. Arvokilpailut tarjoavat sinulle lisäksi unohtumattomia hetkiä tulevien valmentajakollegoidesi, valmennettaviesi sekä muiden maiden edustajien kanssa.

Jos tunnet kipinää liittyä Suomen Padelliiton joukkueeseen, ymmärrät padelin salat ja omaat hyvät valmennustaidot sekä olet kehityshaluinen niin lähetä pelaajakorttisi palkkatoiveineen 31.12.2020 mennessä osoitteeseen office@padel.fi.

Tiedustelut
p.044-9772652/Janne Jukarainen ja p.040-7368714/ Mikko Hermans